| Ionela_7274 a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Nu stiu ce sa fac, am unghiile mici si moi. Se rup foarte repede, le-am dat cu intaritor de la farmec dar nimic. le-am dat si cu ulei de ricin. Fundita.

Răspuns Câştigător
| Barajag a răspuns:

Incearca sa nu-ti mai dai un timp cu oja, seara inainte de culcare freaca-ti unghiile cu felii de lamaie, poti continua cu uleiul de ricin (poti face impachetari cu folie de plastic cam 30 de minute, apoi iti speli mainile cu un sapun hidratant si eventual poti aplica o crema de maini), alimentatia sa fie bogata in vitamine si proteine, aceasta cauza pe care o ai poate fi determinata de lipsa de calciu.Bafta!

4 răspunsuri:
| karmy a răspuns:

Pt LovePinkLife10... daaaaa se da cu ulei de ricin pe unghii sau orice fel de ulei insa el trebuie incalzit atat cat suporti si apoi iti tii unghiile timp de 30 de minute (sau cat poti tu sa stai). Pe langa faptul ca ti le hraneste le si intareste si ele sunt mai straluciotoare si mai sanatoase. Deasemenea poti sa tai o lamaie in jumatate si iti bagi degetele in ea. Stai asa 25 de minute, unghiile sunt mai rezistente si in plus se albesc si sunt mai rezistente. Sper sa iti foloseasca sfaturile. Acelasi tratement cu uleiul incalzit poti sa il aplici si pentru maini uscate ( ulei de masline, floarea soarelui etc.)

| Buh a răspuns:

Incearca crema asta de la AVON--->http://mlmcosmetics.files.wordpress.com/......cerina.jpg este si pentru maini dar si pentru unghii. Mi s-a parut destul de buna:)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa dai cu ulei de ricin pe unghii? rolling on the floor laughing

| georgi_1134 a răspuns:

Inceraca uleiul de masline: pune-l la incins apoi inmoie niste vata in ulei si da-l pe unghii, fa asta zilnic timp de 10 zile. Si eu aveam probleme cu unghiile, mi se exfoliau, dar dupa ce le-am tratat cu ulei de masline nu s-au mai exfoliat. pupici:*