| Mirela77 a întrebat:

Va rog ajutati-ma si pe mine! Recent am schimbat tipul de apa, samponul si vopseaua de par si mi-au aparut coji in cap.Simt cum mi se jumuleste pielea.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| bmerry a răspuns:

Pentru a scapa de coji trebuie sa te speli cu OTET sau cu ulei de mazline, dar uleiul necesita tratament ( sa iti pui un prosop si sa stai 15 minute, apoi sa te speli din nou, mai complicat ). Recomand otetul! :*

| Mirela77 explică (pentru bmerry):

Multumesc am sa incerc ambele variante, oricum o sa ajung si la dermatolog intr-un final

7 răspunsuri:
| teodem a răspuns:

In primul rind mergi la dermatolog sa vezi poate e psorias (dar e o boala ce se transmite genetic) mai bine intreaba-ti parintii, sau daca nu atunci cumpara de la farmacie un sampon pe baza de ketokonazol. Ajuta.

| Mirela77 explică (pentru teodem):

Nu cred ca este genetic sau o boala.Doar am schimbat tara implicit ph-ul la apa iar samponul si vopseaua a trebuit sa le schimb pentru ca aici nu este de acest tip si ale mele de acasa sau terminat. Oricum multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm, nu stiu daca e neaparat de la apa. Samponul sau vopseaua pot fi vinovata. Insa preferi sa ai permanent matreata sau sa iti cada toate celulele moarte odata? Ca de fapt, ce ai tu e tot matreata - chiar daca e sub forma de fulgi mari. Si sunt convinsa ca nu ai peste tot, ci doar prin anumite parti, de exemplu pe carare.

| rutanklan a răspuns:

Cand am vazut intrebarea am crezut ca te speli cu apa plata pe cap happy.

| Mirela77 explică (pentru rutanklan):

Ar fi posibil! Sora mea isi spala copilul doar cu apa plata pentru ca este alergic la cloramina din apa.:-D

| rutanklan a răspuns (pentru Mirela77):

Iisuse. Eu unu l-as spala cu apa de ploaie.