Din punctul meu de vedere la o tinuta sport nu se potriveste sa porti ceasuri, poate doar din acelea sport din guma de exemplu https://encrypted-tbn2.gstatic.com/......ps?/images
cu curea metalica in cel mai rau caz, de piele clar nu.
Stai putin,sa inteleg La o tinuta sport nu sunt recomandate accesoriile urmatoare: ceas,lantisor, inel si bratara? Niciun fel de ceas? Exista ceasuri sport, acele digitale, cu curea de silicon, stii la ce ma refer. Nici acelea nu se potrivesc?
Daca tu consideri un plastic(silicon) potrivit la o tinuta sport n-am ce face! Dar o tinuta sport trebuie sa arate lejer si nu sa arate cam cati bani avem s-au cate" gageturi "se mai poarta! In tinuta sport poti sa ai si un ceas la glezna daca consideri ca e necesar! UN sportiv nu va face asta niciodata! INTODEAUNA TREBUIE SA TE IMPLICI IN CEEACE TE IMBRACI! Daca vrei sa fi o fantoma imbraca-te ca atare si fi o fantoma!
PS: Noroc ca s-a inventat(redescoperit) stilistul/nutritionistul ca altfel nici nu stiam sa ne imbracam si nici ce sa mancam si muream toti de foame si goi!
Lucian,uite,nu ma intelege gresit. Asa cum am adresat prima intrebare: ceasurile cu bratara metalica se potrivesc la o tinuta sport? Cat despre ceasurile cu bratara de silicon,era doar un exemplu, dar sa lasam acum exemplul. Sincer, mi-i se par caraghioase si lipsite de gust ceasurile cu curea de silicon. Deci, ceasurile cu bratara metalica se potrivesc la o tinuta sport? Nu vreau sa ma laud, ci doar vreau sa stiu ca o sa fac alegerea potrivita.
Ceasurile sport se potrivesc mai mult, dar merg si cele cu curea dar ai grija sa se asorteze cu tinuta.
Dar de cele cu curea metalica ce parere ai,se potrivesc la o tinuta sport? Cat despre ceasurile cu curea de piele,cum ar trebui sa se asorteze,adica culoarea curelei si cu ce anume, ci tricoul, cu blugii? De exemplu, la un tricou alb, blugi albastri si adidasi galbeni cu verde(de exemplu)cam ce culoare ar trebui sa fie cureaua?
Una din culorile tinutei de preferat a pantalonilor sau a tricoului... sper ca ti-am fost de ajutor.
anonim_4396 întreabă: