| adelina00 a întrebat:

Va rog dati-mi idei pentru tinute de scoala! Nu mai am nici o ideecrying. dau FUNDAhappy. P. S: tinuta trebuie sa contina camasa albabig grin

Răspuns Câştigător
| MarieRova a răspuns:

Hey Adelina!
Pentru a fi la moda,chic si in primul rand sa te simti bine,eu iti redomand o tinuta casual pentru scoala :
Ai zis ca trebuie sa fi cu o camasa alba, aceea camasa trebuie sa ti-o intorci putin la maneci, sti cum se poarta acum.In general nu trebuie sa fie cu nici-un model, acum totul e mai frumos simplu.Sa nu uitam ca topul este cam printre cele mai importante lucruri de pe tine.
In partea de jos iti recomand niste skinny mai inchisi la culoare,cat mai mulati pe picior.
Cat pentru incaltaminte un pantof simplu sau niste balerini negri ori culoarea prielii ar fi perfecti!
Pentru a te simti mereu bine poti sa iti prinzi parul intr-o coada de cal,putin luciu sau balsam de buze nu strica niciodata, parfumul pentru a te simti fresh.
Iti urez multa bafta, Adelina :*

6 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Cămaşa albă nu trebuie să fie neapărat o piesă vestimentară urâtă,banală.Ea poate fi adaptată.Îti trebuie o cămaşă albă cu diverse detalii(buzunărele drăguţe, năsturei coloraţi) şi accesorizată cu o curea maro împletită.
O pereche de blugi simpli şi o pereche de UGG-uri. Ţinută simplă, decentă dar chic.
Uite alte idei :
http://www.unica.ro/......11981.html
http://www.roportal.ro/articole/cum-sa-porti-o-camasa-alba-2824.htm
Uite alte idei de ţinute ce conţin cămăşi :
http://www.noifetele.ro/yourmind/feature_details.php?id=331
Baftă!

| Prӑjituricӑ a răspuns:

Buna! Eu nu iti recomand camasa. Daca poti sa iti iei o bluza alba [simpla],Cu niste blugi mai inchisi la culoare si stramti pe picior,si pentru ca vine iarna,ia-ti niste cizme frumoase pe timpul rece dar umed, iar pe timpul rece dar uscat ia-ti niste UGG-uri, daca iti plac.Succes in "stilizarea" ta pentru scoala, cu drag Cristina happy

| Natashha a răspuns:

De ce nu iti iei un tricou cu ce vrei tu pe piept si pe deasupra desfacuta camasa? In perioada asta ti-as recomanda niste bocanci[chit ca se poarta] dar e si frig sau niste tenesi,nu adidasi!
Sti, nu e nevoie sa te imbraci ca toate felete, imbraca-te cum te simti u fresh.Cat despre par,lasa-l pe spate daca ai breton,iti scoate in evidenta tricoul ala splendid,iar daca esti tunsa normal,drept,nici filata, prinde-l in coada si intotdeauna foloseste ruj nu luciu, luciu iti lasa un gust ciudat.Camasa aia alba sa fie calcata la dunga, eu una detest fetele care au pe ele camasi scoase din c**ul sifonierului si aruncate ca pe gard.

| Genius21 a răspuns:

Doar cămaşă albă.
...
...
What? I swear there's no pervert joke in here, I swear! *sarcasm*

| adelina00 explică:

Va multumesc mult!:*:*Chiar m-ati ajutat! Din pacate nu pot sa dau mai multe funditesad.dar va multumesc mult!

| Dyee a răspuns:

Hi Adelina! Pt ca vine frigul eu iti recomand sa-ti iei o pereche de blugi negri stramnti si cu o cleza simpla alba poate chiar si un desene ff mic negru sa fii ma chic co o vesta neagra si cu ghete...ar fi perfect:d si daca e un sal negru cu alb... sper ca te-am ajutathappy*