| nuamnuvreau a întrebat:

Va rog eu mult de tot, ajutati-ma si pe mine sa imi gasesc o costumatie de Halloween.Eu sarbatoresc Halloween-ul, mai ales ca va veni la mine o prietena, si sunt in criza de idei pentru costum... Ce costumatii ati face voi dintr-o garderoba obisnuita, caci de luat costum nu am timp... Mi-am luat o revista, si pentru ca sunt fan MJ, si pentru ca la ea am primit o manusa, gen Mike, ma gandeam ca merge o astfel de costumatie... dar, am nevoie si de restul costumuluicryingVa rog, in special pe fete, orice costum in afara de om de zapada si de cantareata afonalaughing. Multumesc, si Halloween fericit!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O vrajitoare ar fi cam complicat. Eu m-as deghiza in vampirita. Imi place mult. La acest costum nu iti trebuie decat niste colti ca restul' e simplu. Iti pui blugi negri sau pantaloni negri, o bluza/un tricou negru si o pelerina. Daca nu ai, trebuie sa-ti cumperi. Cam atat. Daca ai si bulion sau ketchup e mult mai bine. Poti sa te dai putin pe la gura. happy Asta e parerea mea. Sper ca te-am ajutat.

8 răspunsuri:
| Orannginna a răspuns:

Ai putea sa fi o gogoasa (multe paturi sau cearsafuri) laughing
Sau vrajitoare, pantof, lampa, schelete, albina tongue

| www a răspuns:

Iti pui o patura in cap si spui ca esti fantomalaughing.
Pirat, vampir, sperietoare de ciori, cana, carte, pahar, etc.

| deejayra a răspuns:

Ai putea sa te costumezi in Nicolae Guta... ntz ntz nu e o idee prea buna, ar fugi lumea de tine ca de dracu

| Jupiter a răspuns:

Mumie.

| teodorus a răspuns:

Poti sa incerci costumul lui Adam sau al Evei! I sperii pe toti asa big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau daca nu-ti plc ideea lui www poti incerca sa-ti pui in cap un cearsaf iei o lanterna o aprinzi si zici ca esti veioza

| nuamnuvreau explică:

Toate ideile sunt fff bune...Mai ales cea cu vrajitoarea sau mumia...simplu si practic...Pt mumie cred ca ma voi infasura in hartie igienalaughing

| Dragoselgwns a răspuns:

Si eu sunt la halloween la scoala eu ma fac cocosatul din notre-dame sau altceva infricosator