LOL... nu stiu... o funie poate! INTREBI PE TPU CU CE SA TE IMBRACI?>?>?>?(nici nu stii sa scrii ) LOL
Auzi sa stii ca am gresit nu trebuia sa ei raspunsul castigatr
Depinde de local şi de stilul tău.
Ţinuta ar trebui să fie feminină, dar elegantă, decentă şi lejeră.
1. Dacă preferi pantaloni, poţi purta o pereche de blugii slim cu o bluziţă elegantă cu volane şi aplicaţii strălucitoare şi o pereche de tenişi chic sau balerini în culori pastelate.
2. Dacă preferi să porţi fustă, ar merge o fustă înflorată, asortat cu un tricou alb sau gri deschis cu o aplicaţie strălucitoare (broşă; fundiţe) şi balerini sau botine drăguţe şi chic.
3. Dacă doreşti să porţi o rochiţă, atunci alege una mai casual cu accente chic alături de o jachetă de blugi şi o pereche de botine sau balerini feminini.
Dacă însă mergi într-un loc mai rafinat, poţi purta o rochiţă înflorată/pastelată/vişinie de satin cu balerini nude şi bentiţă strălucitoare; dar ai grijă să nu fii mai cochetă decât sărbătorita deoarece se va supăra.Lasă surpriza la o parte şi hotărâţi împreună şi alături de părinţi ce veţi purta ca să evitaţi eventualele neînţelegeri.
Multe piese de îmbrăcăminte (de cumpărat) şi modele găseşti la:
www.hm.com/ro
Aici găseşti idei şi sfaturi de modă:
www.instilulmeu.ro
www.perfecte.ro/fashion
Sper că te-am ajutat!
Baftă!
:-*
Multumesc pentru sfatul tau decat ceilalti care au raspuns farte urat de acea iti dau tie funda mersi mult :*
Poartă ceva nu foarte sofisticat dar nici foarte simplu.O fustă ar putea fi corespunzătoare, la care mai adaugi pantofi şi o bluză elegantă.