Dana Rogoz are o personalitate placuta, vesela, neafectata si asta o face draguta. Cred ca si fata din pozele alea are trasaturi dragute, dar este machiata excesiv, fara gust si asta o strica mult. Spalata bine pe fata si cu o atitudine normala (are in poze o atitudine falsa, de diva decazuta), cred ca ar fi de-a dreptul frumoasa, mai draguta chiar decat Dana Rogoz. Nu conteaza insa cum ar putea fi, conteaza ca se machiaza urat si excesiv, ca pare fitoasa si aroganta si asta ii inlatura frumusetea.
Ca fizic amandoua. Dar o persoana tinde sa nu mai fie draguta daca arunca vorbe aiurea sau nu stie sa se comporte. Mie Dana Rogoz imi e simpatica in ambele privinte. Pe cea de-a doua fata nu o cunosc.
Stiu ca o sa imi dai stupid, dra intrebarea era daca esti mai draguta ca dana rogoz?
pai sincer imi place dana rogoz... poate fara machiaj ar fi altcumva...
Dana Rogoz :X
E mai naturala, si imi place ca are fata asa de copilas;))
http://www.dlh.ro/vedete/displayimage.php?album=75&pos=44
Si cine este a doua tipa?
Sorry, darnu te compari cu Dana... Poate asa cu Adela Popescu, dar las-o pe Dana in pace
Da` esti tunata bine
nu ma refer la forme
ma refer la fata
usor cu machiaju` pentru ca baietilor nu le place...
oricum urata nu esti...sa zicem ca amandoua sunteti "bune"
pe limba baietilor)
Dana Rogoz :X mai ales acum la PROtv cand se cearta cu ala funny:X!
PS: Fiecare cu parerea lui! Gusturile nu se discut!
In primul rand am pus intrebarea avand motive f serioase sa o fac desi stiu ca intrebarea este f deplasata.Nu vad ce alte detalii as mai putea da. Mi se pare suficient de clara formularea.As fi putut da mai multe detalii daca as fi spus si motivele pentru care intreb, insa repet, sunt motive f intime care m-au indemnat sa deschid un thread atat de naiv, stupid si pueril iar motivele nu le pot da.Imi cer scuze pentru deranj si va multumesc frumos pentru raspunsurile dragute pe care mi le-ati dat si cu atat mai mult pentru sfaturi.
Poate pare mult machiaj in poze, recunosc fondul de ten, insa genele le am de fel f lungi, nu pentru ca as folosi multa mascara! oricum o sa tin cont de sfaturile si parerile voastre si inca o data mii de multumiri
Tu esti mai frumoasa, ai trasaturi mai fine, insa asa cum ti s-a mai spus poti sa fii mult mai draguta daca iti schimbi atitudinea. oricum ai niste ochisori superbi
Am inteles sfatul cu machiajul insa chiar nu inteleg ce vi se pare exces de fard sau mascara in poza asta http://cori-alecor.hi5.com/......otoUser.do sau in poza asta http://cori-alecor.hi5.com/......otoUser.do sau http://cori-alecor.hi5.com/......otoUser.do nu am decat putina mascara si un creion maro pentru conturul pleoapei de sus, iar in prima poza nu mi se pare nimic care ar aduce a machiaj excesiv.Inteleg si accept parerile voastre, dupa cum observati am etichetat ca cel mai bun mesaj unul care ma critica insa pentru ca este f bine argumentat si aici ma refer mai ales la cuvintele :" atutudine falsa, de diva decazuta", pe care recunosc si eu ca am in unele poze, insa NU in toate, doar in cateva.Mai recunosc de asemenea ca in 2 poze sunt machiata poate mai mult decat este cazul. dar in celelalte?! Repet, va respect opiniile insa nu pot sa imi dau unde este prea mult machiaj in poza pe care am aici pe site sau in pozele ale caror legaturi vi le-am dat mai sus? iar pentru PoetVagabont(Vagabond) nu inteleg de unde atata rautate.Nu am pus intrebarea: sunt mai draguta ca dana, am vrut doar o comparatie.Inteleg ca iti place Dana insa este si ea tot om ca si noi ceilalti, de ce adica nu as fi indreptatita sa pun o asemena intrebare?(pe care eu insami am recunoscut-o de la bun inceput prosteasca insa la fel de bine recunosc si distanta pe care trebuie sa o pastrez fata de persoanele necunoscute care nu au de ce sa imi afle mie viata perosnoala-nu zic ca ar dori- insa tocmai pentru ca nu o cunosc nu cred ca este cazul sa imi comeneteze si personalitatea, inteligenta sau indrazneala, sau poate ca un cuvand mai potrivit, avand in vedere ca iti eeste adresat tie, ar fi "tupeu".
Tuturor celorlalti va multumesc inca o data pentru raspunsuri
Da, eu sunt cori-alecor.Nu am formulat asa intrebarea pentru ca suna ciudat : care e mai draguta eu sau? stiu, esenta este aceeasi, insa.
Uite, am citit mesajul...si te inseli amarnic! nu te-am judecat; deloc! ti-am tinut partea chiar.ai unele poze vreo 2(printre care si cea de aici)care imi plac chiar mult! nu vad sa ai un machiaj exagerat, esti draguta, ai ochii extraordinari! ar trebui sa te vad in realitate sa ma pot pronunta.
numai bine
Esti mult mai frumoasa decat Dana Rogoz(care sincer, mi se pare cam stearsa). Parerea mea este ca machiajul tau nu este deloc excesiv sau exagerat, iti sta chiar super fain machiata.
AlexandraAlexa12345 întreabă: