| Anonima7880 a întrebat:

Va rog mult sa imi spuneti daca exista vreun decolorant de vopsea si daca strica parul? Mi am facut varfurile cu negru si nu mi place cum imi sta... exista vreo solutie prin care sa le decolorez?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice decolorant degradeaza firul de par pentru ca distruge total sau partial pigmentul firului de par.
Ti le-ai facut peste parul tau natural sau peste ce culoare? Ai putea sa folosesti color b4 ( il gasesti in DM si costa 77-80 de lei ). Scoate toata vopseaua din par ( fara sa decoloreze parul ) si ajungi la cea mai deschisa nuanta pe care ai avut-o sau la nuanta naturala daca pe par ai aplicat doar vopsele inchise care nu deschid nuanta parului ca cele blonde sau roscate. Daca te-ai facut bruneta peste parul natural o sa ai din nou nuanta ta naturala. Eu l-am folosit cand am dat-o in bara cu o vopsea. :))

Sau poti sa iti iei de la farmacie doua cutii de vitamina c simpla ( e vreo 3 lei o cutie la donna ) si un sampon pentru matreata de la head and shoulder, daca aplici si zeama de la o lamaie compozitia o sa aiba un efect mai puternic. Pisezi doua sau trei folii de pastile si le amesteci cu o cantitate de sampon care ti-ar ajunge pentru a acoperi parul pe care vrei sa-l deschizi. Aplici pe parul uscat, il acoperi cu o folie de aluminiu si stai o ora cu el. Il verifici din cand in cand sa vezi cum se deschide. Eu am aplicat de vreo 3 ori metoda asta ( pe tot parul ) pentru ca o dadusem iar in bara cu vopseaua si-mi prinsese un saten foarte inchis-roscat si dupa alea 3 " proceduri " am ajuns la un saten aramiu deschis.
Il aveam asa initial :
http://www.styleandthecity.ro/wp-content/uploads/2012/03/darkred2.jpg
si a ajuns asa :
http://www.elevina.ro/......633614.jpg

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca l-ai facut negru, nu iese cu nimic, poate doar cu foarfeca!
Sfatul lui sarenochi este bun pentru cele care isi fac parul saten sau alte culoarem dar nu negru. Negrul daca incerci sa-l decolorezi, ori il arzi ori iese portocaliu!

| BeautifulSunflower a răspuns:

Da,dar sa stii ca din negrul ala o sa iasa portocaliu. Ia ti vopsea blonda platinum ca aia decoloreaza cel mai mult si una satena sau ce culoare e parul tau ca sa fie din nou o singura culoare. Dar dupa varfurile tale vor fi foarteee arse. Cel mai bine e sa te tunzi, depinde cat de mult ai vopsit din lungimea parului.

| Bogdan2304 a răspuns:

Exists decolorant si cred ca il poti lua de la orice alimentara dar iti cam strica parul. Daca til decolorezi de multe ori plate chiar pica. Dar sunt sampoane care til decoloreaza si daca nu vrei nici una dintre astea spalate de multe ori pe par si vopsestete din nou in culoarea care o aveai

Răspuns utilizator avertizat