| Special . a întrebat:

VA rog, nu stiti absolut nimic pentru a. ti pierde pofta de mancare?sad

Răspuns Câştigător
| andalu a răspuns:

Bei multa apa, eventual storci si cate o lamaie intr-o sticla. Daca nu ti se pare prea aiurea, poti incerca cate o lingurita de otet de mere inainte de masa (niciodata sa nu il iei dimineata pe stomacul gol.). Daca vrei neaparat sa slabesti, un regim care pe mine m-a ajutat sa dau joc cateva kg a fost cel in care mananci in functie de calorii.Asa nu te vei abtine de la mancarurile care iti plac insa vei manca doar atat cat e cazul pentru a nu depasi max de calorii zilnice pe care trebuie sa ti le iei.bafta!

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Sa te indragostesti.winking Chiar iti pierzi de tot pofta de mancare.

NOname
| NOname a răspuns:

Am revenit.winking
Pe mine cafeaua ma face sa-mi pierd pofta de mancare, si mai sunt unele pastile de slabit, care au acest efect. Intreaba la farmacie. Vitaminele in schimb, unele dintre ele, maresc pofta de mancare. Succes!winking

| T30D0RA a răspuns:

Nu stiam treaba cu indragostitul, dar vad ca e adevarat. Sunt indragostita pana peste cap si nu prea mananc. laughing Interesant!

| PeeWeeVi a răspuns:

Cand ai pofta poate de ceva dulce sa mirosi un pic de zahar vanilat...sa te indragostesti...sa te preocupi mult de ceva de care vrei neaparat sa il termini si sa nu ai timp sa mananci.nu stiu sper ca ti-am fost de ajutor:*

| wibidi a răspuns:

Gaseste'ti niste ocupatii interesante ca sa uiti de mancare... si cred ca indragostitul e o idee buna. Poate gasesti o carte interesanta care sa-ti distraga atentia.

| Ionut_8418 a răspuns:

Incearca sa bei cafea, dar sa fie mai tare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia un norofen