| sebicatalin15 a întrebat:

Va rog sa citiți și să mă ajutați! Mulțumesc! Salut și bună seara, scriu acest mesaj la ora 21:07.
M-am gândit, vreau să îmi cumpăr adidașii Nike adapt auto max, am văzut pe internet, îmi plac, dar înainte de asta vreau să mă asigur de câteva chestii înainte de a cumpăra, nu vreau să primesc țeapă sau să nu fiu mulțumit, așa ca am câteva întrebări la care v-aș ruga să mă ajutați răspunzând, comand de pe site ul Stocks sau aplicația este indiferent, care a mai comandat, este în regulă, a venit totul bine fara probleme?
A doua, despre greutatea pantofului, sau a ambii pantofi, îmi imaginez a fi greu dar cum sunt de fapt și pot fi comozi sau se simt grei în picioare, ce greutate are un pantof?
Rezistența, cum este? Rezistă în condiții dure cum ar fi Iarna?
Și cea de ultima, modul de igienizare, cum se pot curăța adidași respectivi? Pot fi băgați la mașina de spălat?

3 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Presupunând că-i mai găsești pe undeva (stocul este epuizat peste tot), părinții tăi ce părere au? Sunt de acord să-ți cumpere niște încălțări de 2000 de lei la 14 ani?

| sebicatalin15 explică (pentru johnnny123):

Ce părinți bre, nu sunt chiar 2000, ți se par scumpi? Mersi pentru ajutor, și am întrebat pe cei care au acești adidași și personal pe cei care au comandat de pe platforma Stocks?

| johnnny123 a răspuns (pentru sebicatalin15):

Cum "ce părinți bre"?
Ai 14 ani. Vrei să spui că-ți cumperi Nike de 2000 de lei din banii tăi? Tu nu ai produs în viața ta un leu.

Și da, deși (spre deosebire de tine) eu am un salariu, tot mi se pare exagerat să dau 400 de euro pe o pereche de încălțări sport. Dacă ție nu ți se pare mult, este pentru că habar nu ai ce înseamnă să muncești pentru bani.

P.S. Din moment ce sunt Nike, nu sunt "adidași". Adidași sunt doar ăia produși de "Adidas".