Am si eu fasii din set dar nu sta, se face urat dupa ce le iau. Eu mi le fac cu mana libera, trebuie sa ti mana foarte tare, sa nu tremure, si daca ai dat un pic mai stramb sau mult, sterge cu un bat de urechii inmuiat in acetiona. Daca ai rabdare, o sa reusesti.
Bafta!
Pana te obisnuiesti e greu.Eu cel putin ma enervam si le stergeam de multe ori.Nu stiu daca o sa reusesc sa ma fac inteleasa dar incerc: in primul rand sa iti pilesti unghiile patrate, NU folosi nebunii de seturi speciale care se lipesc pentru ca nu o sa iasa. Dupa ce le faci patrate o sa iti fie mult mai usor pentru ca le faci in functie de varful unghii. E foarte important ca linia sa fie dreapta, nu dupa cum vezi carnea de sub unghie. Sper ca te-am ajutat :-D Nu stiu cat de filozofic a fost raspunsul
Sint seturi speciale de cumparat care contin un lac transparent, o oja albe plus niste fisiute care se lipesc pe virful unghiei.
Cu scoci.eu asa fac. pun scoci pe unghii pana unde droresc sa dau cu oja.las sa se usuce si iau scociul.imi iese perfect.incearca si tu! app dupa ce iei scociul sa dai cu lac pup:*
E foarte simplu.in primul rand trebuie sa i unghiile curate apoi aplici un strat de lac incolor, lasi sa se usuce, daca nu poti cu mana libera poti folosi benzi pentru manichiura frantuzeasca, lipesti benzile pe unghie pana unde doresti sa aplici oja alba mata... o lasi sa se usuce apoi indepartezi benzile usor si cu grija. dupa ce ai indepartat benzile mai aplica un stat de lac incolor...si gata.vezi ft simplu.bafta
A aparut de la L`Oreal un fel de marker pentru. french mi.am facut si eu. a iesit foarte frumos. ai nevoie de acel marker (sprecial) si un lac de unghii.bafta!:*