anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati. Nu reusesc sa ma epilez. mi-am luat prima data ceara rece Veet; am frecat o banda intre palme cateva secunde, apoi am lipit banda in sensul cresterii parului si am tras de banda in sensul invers al cresterii parului, si nu s-a intamplat absolut nimic, am ramas cu tot parul si cu ceara pe deasupra. Apoi am cumparat ceara rece Sesu, si mi s-a intamplat fix acelasi lucru. Nu inteleg, nu stiu eu sa folosesc ceara?! Ce sa fac?!

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mikoto a răspuns:

Eu mai demult mi-am luat o banda depilatorae si vanzatoarea mi-a spus sa o incalzesc intai la lumanare/ochiul de la aragaz si apoi sa o lipesc in zona unde vreau sa ma epilez si amers big grin

Răspuns utilizator avertizat
| matraguna1 a răspuns:

Daca e prima oara cand te epilezi, nu stiu ce sanse de reusita o sa ai folosind ceara rece. Mai degraba ceara ce trebuie incalzita si racita in prealabil. Incearca intai sa mergi la un salon pentru a te epila, daca iti doresti neaparat varianta cu ceara. Oricum, ce iti recomand eu: cumpara-ti un epilator. Iti amortizezi investitia in timp, e f eficient, nu te murdaresti de ceara, nu dureaza mult procesul si il folosesti cand vrei (nu esti conditionat de mersul la salon)