| GoodDay99 a întrebat:

Va roog ajutoooor! e un baiat cu care am copilarit si el s-a mutat in alt oras si astazi a venit aici si ne vedem din nou pentru prima data dupa atatia ani...am tinut legura am vb mereu si baiatu e dragut rau si imi cam place de el :X si acum cand ies afara nu stiu cum sa ma imbrac! va rog ajutor ce sfaturi imi dati? si cum ar trebui sa ma comport?

4 răspunsuri:
| SoreMihalacheSorina a răspuns:

Fii cum esti tu acasa, fi originala.nu intreba pe nimeni, falsitatea este oribila!

Răspuns utilizator avertizat
| oPikaa a răspuns:

Be you! ( Fii tu ) :* Fii asa cum te stia elwinking... Daca ti-a cerut o intalnire inseamna ca ar vrea sa vada cum mai esti,cum ai crescut,probabil ca te-a mai vazut si cred ca vrea sa vorbiti despre "voi"daca stii la ce ma referwinking big grin Deci, hainele nu sunt o problema, cu orice vrei tu, adica nici ca o fitoasa sau altcevawinking Inca o data :"Fii tu! "Daca vrei sa iasa ceva intre voi doi happy Daca el te place pentru ceea ce esti, si. tu il placi pentru ceea ce este, atunci o sa fie de bine happy

| IoanaSweet28 a răspuns:

Exact,fi tu. nu te schimba. daca te place te place pentru ce esti tu in interior...nu pentru haine. incearca sa fi aceeasi tu de mai de multbig grin