| Minamii a întrebat:

Vara astea aș vrea să îmi vopsesc vârfurile de la păr, dar nu știu ce culoare mi s-ar potrivi. Eu am o culoare destul de ciudată la păr. Când eram mică era de un blond foarte deschis, cu timpul s-a închis și acum îl am șaten deschis. Mai avea câteva șuvițe blonde, care nu se prea vedeau totuși, numai la soare. Acum câteva săptămâni l-am vopsit cu nuanțator și a ieșit un șaten închis, dar la soare bătea spre roșcat, iar acum a revenit la acel șaten deschis pe care îl aveam înainte, dar rădăcinile sunt mai închise și încă mai bate spre roșcat. Eu aș alege una dintre variantele: vârfurile roșii, negru-albăstrui, albastre deschis, blonde-portocalii, mov/roz sau turquoise, dar nu știu dacă mi s-ar potrivi mai ales că părul meu e un șaten deschis, care bate fie spre blond, fie spre roșcat.

Răspuns Câştigător
| ItsAnne a răspuns:

Dacă este șaten, peste acel maro ar trebui să vină niște șuvițe care să iasă în evidență. nu le poți face roșii pentru că bate spre roșcat, și nici blonde pentru că bate și spre blond. so, eu spun să ți le faci portocalii, mov, roz sa turquoise. sunt niște culori geniale și vor veni perfect peste culorile părului tău. (eu aș alege turquoise, mai degrabă)
Have a nice day!

4 răspunsuri:
| Huntress a răspuns:

Eu zic să ți-l faci la varfuri ori blond, ori roșcat big grin

| Mariana2B a răspuns:

Negru-albastrui mi se pare mai frumos si am mai vazut asa happy Ai o culoare superba la par, saten deschis, mai bine ti-ai pastra totusi culoarea naturala.

| Inela a răspuns:

Buna!
Eu as alege suvite rosii sau blonde-portocalii happy

| almirock a răspuns:

Negru albăstrui cred eu că ar merge bine.