Poate ma crezi ciudat, dar vara eu port de obicei tenisi sau papuci pe care-i purtam toamna , plus pantaloni lungi.
Pantaloni scurti port doar pe acasa.
Nu e adevarat, nu faci ciuperca daca porti balerini.
Si nu e obligatoriu sa porti sandale sau slapi, insa asa e normal, e foarte cald.
Zici ca e scris de mine raspunsul .Si eu vara port tenisi/skateri si nu mor, ca sa nu mai zic de blugi in permanenta doar lungi, doua bluze pe mine si par pe spate.Nu tolerez soarele asa ca vreau nu vreau ma adaptez .
Nu e adevărat că VEI AVEA, cu că POŢI AVEA. Nu-ţi garantează nimeni procopsirea cu minunata ciupercă doar pentru că porţi balerini.
Ideea e să-i permiţi piciorului să respire. Vara transpiri, iar riscul e mai mare să te alegi cu ciupercă, având în vedere că preferă mediile închise, calde şi umede.
Asta nu înseamnă că nu poţi purta balerini. Alternează-i totuşi cu sandale şi şlapi.
Nu uita că şi igiena e foarte importantă!
Pff, îţi dai seama, şi bărbaţii care poartă adidaşi/shoes şi-au dezvoltat în timp un mecanism de apărare împotriva acestor ciuperci.
Nu, nu-i adevărat, vara porţi ce fel de încălţăminte vrei, poţi să porţi si cizme şi ghete dacă doreşti, n-are treabă.
Slapi ar fi cel mai bine sa-i porti Si nu, nu e adevarat ca faci ciuperci de la balerini.
Poti purta tot ce vrei.Nu e obligatoriu sa porti sandale sau slapi, dar daca porti de ex:tenisi, iti va fi foarte cald.Si nu e adevarat ca faci ciuperci de la balerini.Eu port balerini de ani de zile si nu am nicio ciuperca. Sper ca te-am ajutat.Pup:*
anonim_4396 întreabă:
Georgian1992 întreabă: