Parul si'l fac cu placa/ondulatorul numai cand ies din casa dar au hair stylisti ce se ocupa de parul lor. Insa toti am putea avea parul bogat si frumos daca inainte de a ne indrepta parul am folosi un spray de par pentru. a nu-l arde, daca am aplica masti de par si am folosi balsamul corect(se da numai la varfuri).
Sunt cateva mici secrete.
Am avut norocul ca vedetele si mari hairstyl-isti ne-au impartasit acteva dintre ele.
In primul rand daca ai sa observi multe dintre aceste vedete nu isi mai tund parul in scari sau sa si-l fileze,cea ce multi o fac.Ei doar isi fac niste mici scari in fata,rareori.Cel mai frumos la o fata este podoaba capilara, daca sti cum sa o ingrijesti este superb.
Un par lung spalat de doua ori pe saptaman cu un sampon simplu medicinal, folosind o masca protectoare cu care sa stai 10 min, o data la 2 saptamani,parul tau va fi superb. Unele persoane in loc de un balsam medicinal il inlocuise cu galbenus de ou,va face ca parul tau sa starluceasca! Poti folosi ulei de masline,de asemenea p av fi superb.
Dar orice ai face sau ti-ar spune cineva,nu trebuie sa folosesti lamaie pe par, cum spun unele persoane, deoarece arde parul!
Multa bafta cu parul si outfit-ul! :*
Bine,vedetele au hairstylisti profesionisti, care se ocupa de parul lor.Folosesc tot felul de masti si mai stiu eu ce solutii pe care,bineinteles, dau o gramada de bani.
La ei e altceva, isi ingrijesc foarte bine parul.
Cand iti faci parul cu placa sau cu peria aceea speciala de indreptat parul, exista un ulei de placa[dar se utilizeaza dupa spalarea la cap]care il aplici pe par.Acel ulei iti face parul foarte sanatos,stralucitor, nu se mai electrizeaza si este foarte drept parul cand il utilizezi chiar si fara placa! Eu te sfatuiesc sa il incerci draga mea , cu drag Cristina ~.~
LlLoOoVvVeEe_9087 întreabă: