| mishalovesyou a întrebat:

Verisoarei mele i-au aparut niste bubite sub piele din cauza aparatului de epilat
i-au iesit fire sub piele si si le-a scos cu acul si acum nu stie ce creme sa mai incerce
daca stiti ceva si e folositor spuneti:X
a folosit foarte multe creme si nu stie ce sa mai inerce
dau funda:*

7 răspunsuri:
| Candace a răspuns:

Nu e deloc bine ce a facut, cu acul nu e steril. mai bine asteapta si la urmatoarea epilare se face cu lama. iar pentru bubite incearca gelul dupa epilare de la farmec, si nu mai are nimic.

| ppr a răspuns:

Spune-i de laptele nutritiv de la doina (Farmec) happy e bun

| Destyny a răspuns:

Eu am o crema care este buna pentru mine acum depinde si de crema se numeste sudocream dar te sfatuiesc sa ceri la vanzatoare o cutiuta mai mica sa vezi daca o ajuta si daca o ajuta iei o cutie mai mare

| ToMiZza a răspuns:

Sa astepte sa-i cresca parul indeajuns de mare incat in acest timp sa-i se regenereze pielea... happy o saptamana e de ajuns happy

| andrul a răspuns:

Ar trebui sa se exfolieze inainte cu o zi de epilare (poate incerca un exfoliant facut in casa din malai si gel de dus-lasa pielea foarte catifelata).
Dupa exfoliere ar trebui sa se hidrateze si dupa aceea sa se epileze.Si daca pielea ramane iritata sa foloseasca o crema dupa epilat.

| MihaelaDart a răspuns:

In general firele de par ramase de la aparatul de epilat se scot cu penseta, nu cu acul. Desi acele puncte rosii sunt de la epilat si se duc a2a zi, apar de cum se face smulgerea parului din piele. Sunt creme/geluri ce se aplica dupa epilare, le poti gasi cat si prin supermarketuri cat si la farmacii.

| OpenYourEyes a răspuns:

Parerea mea:Sa nu mai foloseasca epilatorul.Mai bine se duce in supermarket si isi cumpara benzi de ceara rece de la Veet sau alte benzi de ceara rece de preferat ar fi cu extrat de galbenele.Sa nu mai foloseasca acul, pentru ca se raneste si se poate infecta.

Eu ii recomand Unguent cu Patlagina este foarte bun.
http://www.naturaplant.ro/produse/758/Unguent_cu_patlagina

Numai bine.