| mariaWoW a întrebat:

Vi se pare normal ca la 13 ani, sa se vopseasca o fata?

Răspuns Câştigător
| Ionut01 a răspuns:

Cand te vopsesti parul nu mai are acea stralucire pare nespalat uneori si e cam devreme sa te vopsesti la aceasta varsta mai bine astepti si tu vreo 2-3 ani

| ChristinaDeath a răspuns (pentru Ionut01):

Parul vopsit are mai multa stralucire. iar daca pare nespalat, inseamna ca nu e spalat, nu are nicio legatura cu vopseaua.

| Ionut01 a răspuns (pentru ChristinaDeath):

Are mai multa stralucire primele saptamani dupa care...

| ChristinaDeath a răspuns (pentru Ionut01):

"primele saptamani"... si la cate saptamani te referi, de fapt? dupa cateva saptamani oricum trebuie sa il vopsesti iar, pentru ca radacinile cresc...

12 răspunsuri:
| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Nu,de vopsit nu prea ar trebui,pentru ca la orice varsta afecteaza parul,dar daca totusi te decizi o data, mergi la un salon, te faci o data bine si gata.
Dar la varsta asta nu... Daca tot vrei o schimbare, poti sa iti faci niste suvite, ca mine..eu o sa imi fac luna viitoare, dar am 15 ani aproape.Sau foloseste spray-uri din aia daca vrei ..Se duc la prima spalare parca.
Dar pana la urma e decizia ta, parul tau, faci ce crezi tu ca e mai bine big grin

| BombonicaXD a răspuns:

Clar NU.La 13 ani o fata ar trebui sa aiba alte preocupari, nu sa se vopseasca, sa se epileze, sa se macheze sau alte chestii deastea.Mamele noastre cum au trait fara sa se vopseasca?! Chiar nu mi se pare normal deloc!

| There a răspuns (pentru BombonicaXD):

Fara sa te epilezi la 13 ani? zic si eu..mergi pe plaja ca yeti? cand porti o fusta mergi tot ca yeti? tu umblai ca ieti la 13 ani, sau ma rog, umbli ca yeti? don't make him jealous!

| HippiTweety a răspuns:

Nu. Isi strica parul daca se vopseste de la varsta asta. O sa albeasca mai repede. happy

| AidaMaria a răspuns:

Daaaa eu am 12 si nu stiu de cate ori m-am vopsit...

| sweettkarina97 a răspuns:

Nu nu e normal isi va strica parul si va cheli repede. o fata de 13 ani nu ar trebui sa se vopseasca. tu ce parere ai?

| ChristinaDeath a răspuns:

Nu.

| madalina1908 a răspuns:

Nu, isi trica parul!

| RevistaAIO a răspuns:

Daca fetei respective ii place, si doreste o schimbare de look! Desigur

Întrebări similare