Poti sa-l tapezi la spate si bretonul sa-l faci drept.;[-iar restul'un pic mai ondulat da putin.si iti poti pune o fuditsa in par sau o clamitza colorata.;-
Http://www.youtube.com/watch?v=GLHcVeyd530&feature=channel
Mie imi place si asa :) si nu-ti trebuie bigudiuri/ondulator/placa. Doar fixativ si spuma parca :). Sper ca te'am ajutat :).
Ar fi frumos sa ti-l faci cret; x. parul cret arata destul de frumos. adica bucle. sau depinde cum vrei tu. eu am incercat varianta cu spuma de par. chiar face parul fff cret si bine arenjat. dar apoi a doua zi dupa revelion cred ca va trebui sa te speli pe par. deoarece cam incurca spuma parul
Nu stiu cat de lung este paul, dar ti-as da o idee. dupa ce termini de spalat si uscat, sa il prinzi usor cu o clama sau o agrafa mai mare in forma de coc si sa scoti niste suvite rebele pe seasupra cocului. iar daca parul sta umflat nu cred ca este nevoie de spuma. poate doar la breton.il tapezi si apoi il pieptini usor sa ramana umflat.si.zambeste
E super ideea sa stii
ai mai putea sa ti-l si intinzi, si sa iti pui o cordeluta mai interesanta
Succes
P. S poti face rost de la ceva prietena de placa
acum am vazut ca ai scris ca placa ti-ai stricat'o
Pai bretonul ca sa-ti stea drept il piepteni de multe ori pana se usuca...Iti poti indrepta parul cu o perie si uscatorul de par dar ar fi frumos sa il faci asa:
-Bretonel drept
-Parul il faci cret cu putina spuma ca prea multa il incarca
-si cu o bentitsa
poti sa-ti prinzi si o semi-coada, tot cu breton drept. Partea de sus il prinzi intr-o coada (daca poti sa-l indrepti ar fi super) si ce ramane il faci cret si il dai in fata. Daca ai nelamuriri da-mi un mesaj privat:*. Succes! Sa ai un revelion minunat!
anonim_4396 întreabă:
kalakkas întreabă: