| eprubetă a întrebat:

Vine varaaa \dancing
Deci trebuie sa aratam bine din toate punctele de vedere!
Puteti sa imi dati niste sfaturi in moda! Adica cum trebuie sa arate unghiile, parul si vestimentatia!
Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| coralia_5862 a răspuns:

Unghile...marea problema a fetelor :P manichiura este foarte importanta incearca manichiura in apa http://www.youtube.com/watch?v=OO3NO29L50U mai inati pui o picatura de lac in apa apoi cate o picatura de oja(vei vedea cum se intinde in forma de cerc), apoi alta culoare etc. dar trebuie sa faci asta repede deoareceacul se usuca in vreo 40-50 de secunde,apoi pe langa unghie pui scoci sau ceva ca sa nu te murdaresti,iti bagi degetul in solutie,apoi ei un betisor si indepardezi surplusl (este usor si distractiv=)) ),dai jos scociul si gata!(este extrem de usor), parul daca ai parul lung poti incerca sa iti prinzi barul cu o clama mai lunga, si sa iti pui o banderola cu palarie sau cu fundita:P dar daca il ai scurt(pana la umar) til poti prinde cu o clema rotunda din extreme(ei o suvita din stnga si una din dreapta si til prizi) sigur ti s-ar potrivi(oriucm arata la fel de bine si pe parul lung:P)
vestimentatia.sunt la mare cautare acele rochite lungi(sau scurte) care sunt mulate (baietii le considera sexi:)))
sper ca te-am ajutat funda?;;)

6 răspunsuri:
| ioana1704 a răspuns:

In primul rand curate!

| Anestezia a răspuns:

Sall! In primul rand ar trebui ca in vara asta sa te imbraci intr-un turcoaz e la moda. Unghiile cred ca ar trebui sa arate ingrijite si nu foarte mari ...cam atat funda?

| Maduts_1294 a răspuns:

Stiilul tau proppriiu :*.ii spunee Madaa luii BiiiinGBaaaanGggg ca n-are nevoiee de altee sfaturi :* lui BiiiinGBaaaanGggg ii staa biine oriisiicum (puppy dog eyes) >big grin