O cariera in modeling este cu siguranta un vis pentru multi dintre adolescenti. Lumea modei este una fascinanta, una miraculoasa, in care pare ca totul este posibil si ca nu exista limite. Cum insa poti sa incepi o cariera in domeniu? Cum poti afla daca ai ceea ce iti trebuie ca sa devii
model: atitudine, look, stil, personalitate?
Vino la Caravana Fresh Faces, organizata de MRA Models, cea mai mare agentie de modeling din Romania, pentru a afla de la profesionisti in domeniu daca ai ceea ce trebuie sa devii model!
Si asta nu e tot! Caravana Fresh Faces reprezinta in acelasi timp inscrierea ta in concursul international Fresh Faces, ce se desfasoara in peste 30 de tari din lume. Concursul este organizat de ModelManagement.com, site dedicat conectarii modelelor aspirante si consacrate cu agentii si fotografi din intreaga lume, si adus in Romania de catre MRA Models.
Anul acesta, concursul ajunge in premiera si in Romania. De pe 23 martie pana pe 27 aprilie, Caravana Fresh Faces va strabate tara in lung si in lat, in cautarea acelor persoane cel mai potrivite pentru a fi model. Daca dovedesti ca ai potential si personalitate, poti ajunge sa fii unul din cei doi finalisti (un baiat si o fata) care ne va reprezenta tara in finala din Spania. Miza?
Contracte de modeling in valoare de 100 000 de euro si ocazia de a debuta ca model! In plus, ai o multime de sanse pe care altfel nu le-ai avea de a te face cunoscut. Spre exemplu, una din castigatoarele editiei trecute, Jessica, a fost preferata lui Karl Lagerfeld pentru o aparitie in revista ELLE din Franta! Nu ai nimic de pierdut! Fa-ti curaj si vino la Caravana; poti fi chiar tu Romania’s Fresh Face!
Conditii de participare:
- La caravana pot participa fete peste 13 ani si peste 1,72m si baieti peste 16 ani si peste 1,82m;
- Tinuta de voie; obligatoriu un act de identitate;
- Nu este necesara inscrierea prealabila, ci doar prezenta directa la una din preselectiile caravanei ;
- Cu sau fara experienta in modeling (experienta nu constituie un avantaj).
Mai multe detalii despre FreshFaces sunt aici, unde gasesti si lista oraselor in care poti participa la Caravana.
Eu am 11 ani si 1, 60 m si im so sad pentru ca imi place modellingul!
Buna am 13 ani si 1, 45 m. Oare as putea avea o cariera in modelling?
Eu am 14 ani, 1, 75 si 46 de kg dar problema cea mai mare este ca am cosuri, dar fac tratamente Oare as putea avea o cariera in modelling?
Hmm ar fi o idee... de ce sa ma bucur doar eu si apropiatii de cei 1.80 ai mei "asortati" la cele 60 de kg de dulceata?
Krista_2861 întreabă:
tzaka27dec întreabă: