lolita
| lolita a întrebat:

Voi ati auzit de marca " miu miu"? (fara sa cautati in internet) big grin eu mi-am cumparat ochelari de la acesta marca si iubitul meu zice ca am dat banii de geaba ca nimeni nu a auzit de ea. adevarat? sa fi auzit doar eu sau el nu stie de moda big grin

Răspuns Câştigător
eileen
| eileen a răspuns:

Cum sa nu aud de Miu-Miu?! Este o linie mai accesibila de la Prada, este foarte tare in accesorii gen pantofi, genti, ochelari. Mie una imi place mult brand-ul, asadar felicitari pentru achizitiehappy

18 răspunsuri:
| mikiscence a răspuns:

Eu una .nu e ca n-am auzit niciodata... dar chia daca exista n-am putea zice ca e o marca...valoroasa...o fi chinezeasca dupa nume... miu miulaughing

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Nu cred ca existahee hee
dar

eu stiu un magazin `piu-piu` laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca exista si e chiar misto.
Dar iti cumperi ochelari doar pentru marca? Sa vada lumea ca scrie pe ei prada ori gucci ori miu-miu?raised eyebrows

| afrodita17 a răspuns:

Da!
esti o ''norocoasa'' draguta! felicitari pentru achizitie...happy

| gabrielutzu a răspuns:

Miau-miau?

| zu a răspuns:

Da, normal ca am auzit, cred ca ai facut o alegere buna.

Anna
| Anna a răspuns:

Da, normal ca am auzit.Andreea Raicu e fan Miu-Miutongue

| cotzobel a răspuns:

Da si eu am auzit. off baietii astia nu se pricep deloc la moda.mereu ne baga in dilemehee heehee hee

| ShaKuri a răspuns:

Suna a chinezarie..sincerlaughing)...

| joy a răspuns:

E o firma recunoscuta si foarte misto.

| psiholoaga a răspuns:

Eu nu am auzit, dar eu nu prea le am cu moda...

lolita
| lolita explică:

Multumesc pentru raspunsuri, o sa ii arat ca si "lumea" a auzit de marca asta big grin
pentru bizzare: nu i-am luat pentru firma, ca din banii aia imi luam unii D&G ca e mai cunoscuta marca, si ochelarii sunt de vedere (maim mult pentru calculator ) si lumea nu prea ii vede ca sunt de fite big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am auzit, dar daca-ti plac ochelarii mai conteaza ce zic altii? daca vrei sa te edifici gandeste-te cat au costat: ieftini= nu-s de firma, scumpi= de firma.

| MihaiA a răspuns:

Eu nu am auzit laughing

| andi a răspuns:

Daca spuneai miau miau, raspundeam cu da, dar asa ...ba!

| DiMoDi a răspuns:

Nop! eu n-am auzit! si totuşi, mai respir, bine merci big grin
Apropo... ochelarii ăia erau pentru tine, sau pentru iubit? Dacă lui nu-i place firma, îşi poate lua alţii pentru el, de la Ham-Ham de pildă...tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu fi dezamagita de alegerea ta, iar daca tu ii stii si cunosti calitatea restul chiar nu conteaza

| Alekzandra a răspuns:

Este una din cele mai bune firme.Multe vedete cumpara pantofi de la Miu Miu.