Nu ma dau cu nimic, am tenul de 10 ani la fel,văd că nu prea îmbătrânesc la fata,genetica joaca un rol important,hidratarea corespunzătoare și renuntatul la fumat definitiv; sportul de altfel te poate ajuta foarte mult, și sa nu ai un stil de viata prea agitat,stresant.
Nu ai nevoie de creme, dacă te hidratezi corespunzător, ai o alimentație sănătoasă bazata pe fructe și legume, și practici un sport zilnic,, le cam dai cu praf de mers ridurilor "
Stresul îmbătrânește cel mai mult, fiindcă afectează întreg organismul sistemic, deci nu doar ca vei arata mai bătrânel, dar sunt șanse mari si sa caruntesti, sau sa ramai chiar fără PĂR.
alt lucru pe care trebuie sa il ști, și sa îl pui in practica este : sa dormi între orele 22:00 și 02:00, te va ajuta foarte mult, este necesar pentru sănătatea creierul sa adopți un astfel de program.
Nimic!
Dar ma luasera niste fete la purecat ca ce trasaturi faine am, dar neingrijite.
Deci se vede daca te ingrijesti sau nu, deci depinde de tine cum vrei sa se vada. Dar vad ca in ziua de azi se prefera mai mult cu ingrijire. Dar depinde si de zona. La tara e mai okay neingrijit, e suficienta apa. Eu zic ca nu e o intrebare la care sa raspunda cineva mai mult decat o statistica de vanzari produse cosmetice la barbati, deoarece este ceva ce depinde in totalitate de tine.
Ca statistica dupa un studiu realizat de o companie de cercetare de piata, doar un sfert dintre oameni folosesc demachiante faciale, creme hidratante sau orice produse pentru piele. Cele mai necesare lucruri pentru barbati sunt apa si barbieritul. Intre pielea barbateasca si cea femeiasca exista unele diferente fiziologice evidente (cum ar fi capacitatea de crestere a barbii), plus alte diferente mai putin evidente, cum ar fi faptul ca barbatii au dermul mai gros (stratul inferior al pielii) si glandele sudoripare mai mari.
Un raspuns corect totusi este starea de iritatie a pielii.
Iritatia reprezinta raspunsul pentru starea nepotrivita la care este supusa pielea atunci cand este neingrijita. Foarte multe produse dedicate in special barbatilor contin ingrediente problematice, precum mentolul, menta, eucaliptul, camforul, citricele sau alcoolul, dar ele creeaza un miros puternic.
Insa foarte multe persoane doresc si ele sa foloseasca aceste produse, insa nu stiu cat de rele sunt ele pentru piele. Toate aceste ingrediente nu fac altceva decat sa creeze iritatii inutile, deci folositi un produs hidratant, care sa calmeze iritatiile din timpul barbieritului. Asigurati-va ca nu folositi orice produs care poate dauna pielii fetei dumneavoastra dupa ras.
Cel mai bun produs anti-imbatranire este protectia solara, intrucat hidrateaza pielea. Cu toate acestea, pentru a trata pielea care incepe sa arate semne de imbatranire, luati in considerare un gel tretinoin sau emolient.
Un estetician sau un dermatolog poate da anumite sfaturi si tratamente personale, iar o consultatie nu costa mult.
bombonika18 întreabă: