* consumul a minim 6 pahare de apă pe zi;
* consumul de fructe şi legume proaspete;
* consumul de cereale integrale şi carne de peşte;
* evitarea mâncării fast-food, a mâncării prăjite, a dulciurilor şi a lactatelor grase;
* spălarea tenului de minim 2 ori pe zi însoţită de demachierea şi tonifierea tenului în fiecare dimineaţă şi seară;
* spălarea frecventă a părului.
Folosesc crema brevoxyl si nu mai am nici unul chiar aseara mi-a aparut un ''monstrulet''pe fata si am dat cu putina crema pe el si pana acum a disparut a ramas foarte mic o sa dau si in seara asta si pana maine dispare de tot.SA NU LE STORCI! crema o gasesti in farmacii si costa intre 27 si 29 lei depinde de farmacie. in rest incearca sa iti mentii tenul curat demachiaza-te folosestie si o lotiune tonica.iar din cand in cand o data la 2 saptamani iti poti aplica o masca cu argila le gasesti la plafar:*
Deci: iti iei de la farmacie sapun cu sulf.e putin mai scump decat unul normal dar asta e.il iei si doar tu il folosesti pentru fata.te speli cu el de ex dimineata,cand vi de la scoala, seara. si sa te dai in fiecare zi cu crema pentru fata nivea, pentru ca hidrateaza. daca ai probleme majore cu acneea atunci
iti recomand Zynerit, la farmacie costa in jur de 30 de lei dar se poate lua pe reteta de la medicul tau de familie si ti l'ai rezolvat gratis.Si daca folosesti Zynerit,e obligatoriu sa te dai cu crema pe fata in fiecare zi pentru ca,desi este un tratament foarte eficient impotriva cosurilor,Zynerit usca tenul foarte tare. Incearca cum ti'am spus deoarece am avut si eu o perioada in care am avut ftft multe cosuri si erau deacelea mari si dureroase si acum mi se mai fac doar cand uit sa ma spal cu sapunul cu sulf sau sa ma dau cu crema. nu uita sa faci chestiile astea zilnic si sa te demachiezi dupa ce ajungi acasa, daca se poate nu folosi mult fond de ten si pudra, succes:*
Buna!
Zineryt este cel mai bun tratament importiva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Trebuie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici, ramase in urma cosurilor, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala (si nu numai). Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul potrivit tipului tau de ten. Succes si numai bine!
P.S. Dar cel mai bine ar fi sa consulti si un dermatolog.