Pai daca ai cosi sau bube iti dai cu corector pe ele inainte sa te machiezi
foloseste o crema hidratanta sau baza de machiaj inainte sa dai cu fond de ten
daca fata ta va avea un aspect lucios, gras matifiaza cu pudra peste fond de ten
daca nu e ok sh cu fond de ten sh atat
un fond de ten bun este giordani de la oriflame, sh mai e unul de la avon in recipient de sticla
ar mai fi astor, maibelline new york sau izabelle de la metropolitan
fundaaaaa?
Eu folosesc fond de ten affinitone mineral de la maybelline new york, pudra autobronzanta Terre cuite de la Reserve Naturelle si blush silky touch de la essence
Te sfatuiesc sa folosesti un fond de ten pentru ca pudra se vede urat.Eu spun sa folosesti fondul de ten giordani de la Avon, este foarte bun.
Sper ca am ajutat:*
Hey! Eu folosesc o crema hidratanta. apoi cel mai bun fond de ten: Mat Morphose de la L`Oreal... pudra nu folosesc si nu iti recomand nici tie. pentru ca da un aspect neplacut fetzei... Funda?
Eu folosesc doar crema matifianta de la Nivea si fond de ten[Affinitone mineral care nu are parfum si alte prostii si nu iti incarca fata]... Pudra nu ti-o recomand decat daca ai tenul ff gras pentru. ca iti incarca tenul
Eu nu folosesc nimic si nici tie nu ti recomand ca produsele cosmetice imbatranesc pielea! si sunt cancerogene! Foloseste produse naturale! ( castraveti, portocale, miere)
Eu folosesc fond de ten giordani si folosesc si pudra. poti sa iti iei fond de ten de la avon sau oriflame trebuie doar sa ai grija sa nu iti comanzi o culoare prea inchisa sau una prea deschisa. daca nu ai nu stii nici un reprezentant avon sau oriflame poti sa-ti cumperi din magazine dar sa ai grija la culoare. succes::**:*:*:*: