Vitamina A vindecă acneea. Mananca un morcov zilnic si ficat o data pe saptamana. Sau poti sa iei suplimente.
Dintre masline, cele naturale sunt cele verzi, nu-i asa?
Ca din cate am auzit cele negre sunt colorate artificial.
Te-am intrebat pe tine ca vad ca cunosti maslinele.
Nu asculta tampenile spuse de Dovahkiinn. Zahărul este extrem de important pentru organism și nu există nicio dovada stiintifica ca are legatura cu acneea.
Sincer nu mai stiu ce foloseam pentru acnee.
Aveam cosuri foarte multe pana in 2013, pana la varsta de 14 ani. Odata m-am dat cu o crema si am facut iritatii la fata apoi ca prin minune mi-au disparut toate cosurile dupa ce mi-au trecut acele iritatii.
Ar fi recomandat sa stai cat mai mult la aer si sa faci miscare in aer liber, sa mananci cat mai sanatos si sa nu exagerezi cu dulciuri sau chipsuri din comert.
Cosurile mai apr si pe fond de stres asa ca incearca sa fii cat mai relaxat tot timpul.
Pe atunci foloseam o solutie care se numea Zynerit dar nu era foarte eficienta asa ca nu stiu daca ar trebui sa ti-o recomand.
Dar dupa ce spargi fiecare cos sa dezinfectezi zona de fiecare data cu spirt.
Pentru mine a funcționat foarte bine gelul spumant effaclar de la roche-posay, e pentru spalatul pe fata pentru tenul gras. de asemenea am mai folosit cremele kurak si duac (nu in același timp!) dar s.ar putea sa ai nevoie de reteta de la doctor pentru una din ele, nu mai stiu sigur. spalatul pe fata des este totusi foarte important