| anonim000x a întrebat:

Voi ce parere aveti despre baietii care se penseaza? Sincer, mie mi se pare foarte ok si nu cred ca e ceva deplasat, in special cand cele 2 sprancene devin o linie dezordonata.
Intreb asta,pentru ca baietii/barbatii care se penseaza sunt perceputi ca niște "femei masculin/bărbați feminini",iar cei care nu o fac, par neîngrijiti.

17 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca se penseaza finut gen cat sa n-aiba 2 bufnite dar sa aiba totusi inca o forma masculina, total pro! Si chiar as recomanda tuturor sa o faca decat sa aiba monospranceana sau sa nu le vedem ochii de par laughing

| Mayhem666 a răspuns:

Mi se pare perfect normal, din moment ce si eu o fac laughing
Ma pensez, ma epilez, imi fac parul cu placa, am si cateva suvite vopsite, deci nu mi se pare ceva iesit din comun.
Important e sa ne simtim noi bine in pielea noastra, si sa nu ascultam rautatile spuse de cei care nu au ceva mai bun de facut cu viata lor decat sa stea si sa ii critice pe altii.

| Mayhem666 a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

Asa si?
La ce voiai sa ajungi punandu-mi videoclipul ala?

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Mayhem666):

Nu trebuie sa inteleaga toata lumea, nu vreau sa te conving de nimic.

Eu te-am intrebat altceva :
*La ce voiai sa ajungi punandu-mi videoclipul ala?*

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Mayhem666):

Sa-ti dai o parere.

Parere :
Nu am nici o parere.
Multumit?

P.S. Nu vad ce legatura are videoclipul ala cu mine sau cu raspunsul dat de mine.

| BlackRose03 a răspuns:

Daca o fac in cazul in care au o monospranceana e ceva normal, sincer, persoanele care desi au asa ceva nu se preocupa mi se pare un semn de neglijenta.Si barbatii trebuie sa se ingrijeasca.Dar daca au sprancene normale si le penseaza exagerat pana ajung sa le contureze e deja o problema.Trebuie sa ti le ingrijesti, dar sa nu ajungi pana le faci prea subtiri sau sa le redai o forma feminina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare foarte ok sa te pensezi ca baiat, dar multe cosmeticiene nu fac diferenta intre o spranceana masculina si una feminina. O spranceana masculina nu trebuie sa fie foarte definita, sa aiba linii concrete sau sa fie foarte arcuita. Nu mi se pare necesar sa fie tunse decat daca sunt firele foarte dezordonate dar daca sunt doar 2-3 fire dezordonate mai bine le smulgem sau tundem doar pe acelea, nu trebuie sa se umble la forma naturala foarte mult - ele trebuie sa fie doar ingrijite. Eliminarea firelor de par dintre sprancene, putin deasupra sprancenei, foarte putin sub spranceana dar totusi lasam fire care ies din forma naturala pentru ca daca le luam deja definim forma sprancenei si le feminizam, iar lungimea se poate scurta daca sunt foarte lungi pentru ca ele sunt mai mult specifice femeilor.

Vazusem un baiat pensat ca o femeie, avea linii grafice ( gen nike ), mai avea si sprancenele vopsite negre si mi-a scapat o injuratura cand l-am vazut, m-am mutat instant pe alt scaun in autobuz ca sa nu-l mai vad in fata ochilor rolling on the floor

| NAT0 a răspuns:

Păi unii trebuie să-și aranjeze sprâncenele, să nu fie chiar ca la femeie, să le stea bine. Atât. Și eu mă pensez și nu văd nimic rău în asta, mă îngrijesc și atât.

| Felissa13Eden a răspuns:

Se feminizeaza atunci cand se penseaza prea subtire, dar e ok sa nu fie monospranceana.
Am vazut tipi cu sprancene mai frumoase ca ale mele, si eu nu ma pensez; asta ii dubios xD

| TOOL a răspuns:

Dude, la mine in clasa e o fata care-i penseaza pe aproape toti baietii din clasa si nici dracu nu-i judeca, mai bine ingrijit decat monospranceana

| SarosBogdan a răspuns:

Ce spui tu aici, e ca si cum ai spune despre propria barba.
Ca ai voie sa o dai jos sau nu!
Daca ti-se rupe de lume si te simti bine in pielea ta, nu vad de ce ar conta parerea altora...

| amyana a răspuns:

Omeni buni nu are absolut nimic daca se pensează asta nu il face femeie
Este un om care se respecta mie mi se pare normal sa te pensezi chiar daca ești băiat
Ce băieți nu au voie?

| Tanasiri a răspuns:

Eu sunt de acord cu baietii care se penseaza, e mai bine sa fi ingrijit decat ...sa ai o : monospranceana. Daca ar fi sa ascult de lume ...as ajunge sa nu mai fiu eu ..deci, fa ceea ce consideri tu ca este bine pentru tine happy