Tu te referi la unghii semipermanente sau cele cu gel ori acrilic vad, nu la manichiura normala.
Evident prefer sa-mi fac singura manichiura si pedichiura, este mai sanatos asa.
Ani de zile am avut gel pe unghii si cand am vazut in ce hal mi-au fost distruse unghiile, nu mi-au mai trebuit. Mi-a luat oricum 6 luni sa-mi creasca unghiile complet, noi si sanatoase si pentru nimic in lume nu-mi mai trebuie lampa UV care-mi imbatraneste pielea manii foarte repede si nici nu am de gand sa ma supun unui posibil risc de cancer de piele.
La gel, eu am gel si nu am probleme cu unghiile
Nu ai inca probleme, dar vei avea!
Eu am avut pentru aproape 10 ani gel si nu-mi mai trebuie in veci!
Aleg sa mi le faca cineva care se pricepe din mai multe motive:
1. Tehnicianul investește in materiale de calitate. Făcând unghii in fiecare zi isi scoate banii. Eu nu mi-as permite sa îmi cumpăr cele mai bune materiale pentru moftul propriu, si mai ales sa îmi iau o gama larga de culori.
2. Experienta. Acea persoana are cursuri si face unghii de 10 ori pe zi. Eu as avea doar experiența propriilor unghii, care cu siguranta nu m-ar ajuta pentru a face unghii perfecte.
3. Timp. Chiar daca as prefera sa învăț si sa exersez pe unghiile mele, as lucra încet si as reface des, astfel încât mi-ar lua ore întregi, pe când altcineva ar face aceeași munca in jumătate de ora-o ora.
4. Cand imi fac manichiura vreau sa ma relaxez, nu sa îmi bat capul.
Salut! Prefer sa mi le faca cineva pentru ca eu am 2 maini stangi.Mi le fac la salon de 2 ori am cu oja semipermanenta.Gel nu am incercat. Dupa ce imi da jos oja semipermanenta unghiile mele sunt un dezastru.Nu din cauza ojei ci din cauza metodei folosite pentru a indeparta oja. Dupa folosesc tratament pentru unghii Eveline Cosmetics 8-in-1.Chiar isi face treaba si nu as putea sa traiesc fara acel tratament(moft). Costa 11-15 lei.
Crysthina întreabă:
DaciaRomania întreabă: