| miebinefaratine a întrebat:

Voi ce preferati? Sa vi se faca unghiile de altcineva sau sa va luati voi lampa, pila electrica etc?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tu te referi la unghii semipermanente sau cele cu gel ori acrilic vad, nu la manichiura normala.
Evident prefer sa-mi fac singura manichiura si pedichiura, este mai sanatos asa.
Ani de zile am avut gel pe unghii si cand am vazut in ce hal mi-au fost distruse unghiile, nu mi-au mai trebuit. Mi-a luat oricum 6 luni sa-mi creasca unghiile complet, noi si sanatoase si pentru nimic in lume nu-mi mai trebuie lampa UV care-mi imbatraneste pielea manii foarte repede si nici nu am de gand sa ma supun unui posibil risc de cancer de piele.

| miebinefaratine explică (pentru Violleta2022):

La gel, eu am gel si nu am probleme cu unghiile

| Violleta2022 a răspuns (pentru miebinefaratine):

Nu ai inca probleme, dar vei avea!
Eu am avut pentru aproape 10 ani gel si nu-mi mai trebuie in veci!

| PeFuga a răspuns:

Aleg sa mi le faca cineva care se pricepe din mai multe motive:
1. Tehnicianul investește in materiale de calitate. Făcând unghii in fiecare zi isi scoate banii. Eu nu mi-as permite sa îmi cumpăr cele mai bune materiale pentru moftul propriu, si mai ales sa îmi iau o gama larga de culori.
2. Experienta. Acea persoana are cursuri si face unghii de 10 ori pe zi. Eu as avea doar experiența propriilor unghii, care cu siguranta nu m-ar ajuta pentru a face unghii perfecte.
3. Timp. Chiar daca as prefera sa învăț si sa exersez pe unghiile mele, as lucra încet si as reface des, astfel încât mi-ar lua ore întregi, pe când altcineva ar face aceeași munca in jumătate de ora-o ora.
4. Cand imi fac manichiura vreau sa ma relaxez, nu sa îmi bat capul.

| dragodana a răspuns:

Salut! Prefer sa mi le faca cineva pentru ca eu am 2 maini stangi.Mi le fac la salon de 2 ori am cu oja semipermanenta.Gel nu am incercat. Dupa ce imi da jos oja semipermanenta unghiile mele sunt un dezastru.Nu din cauza ojei ci din cauza metodei folosite pentru a indeparta oja. Dupa folosesc tratament pentru unghii Eveline Cosmetics 8-in-1.Chiar isi face treaba si nu as putea sa traiesc fara acel tratament(moft). Costa 11-15 lei.