| anabelisa a întrebat:

Voi credeti ca ochi albastrii sunt cei mai frumosi? Au o frumusete aparte? Argumentati raspunsul.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Albastrul e o culoare deosebita din punctul meu de vedere, de aceea pot spune ca ochii albastri(preferatii mei)sunt speciali.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Eu mi-as dori albastrii(pentru ca nu am)si am o colega care are si toti o baga in seamahappydar nu stiu din cauza ochilor sau altceva:X

| Anapoda a răspuns:

winkingeu nu cred...depinde de ce ii place fiecaruia.Eu cred ca orice culoare ar avea ochii tot asa ar avea un farmec aparte...fiecare cu parerea luihappy

| ThePinkPanther a răspuns:

Mie una cei mai speciali mi se par cei negri. sunt mai rari, foarte adanci si te pierzi in ei. au un aer misterios si parca te atrage ceva la ei. fiecare gaseste o culoare de ochi mai speciala... gusturile difera de la om la om

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum as spune "frumusetea ochilor nu depinde de culoarea pe care o au, ci de privirea pe care ti-o arunca". Toti ochii sunt frumosi. Ochii albastrii au ceva deosebit.Parca te pierzi putin in ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ochii albastrii sunt cei mai frumosihappy. Parerea mea este ca ochii negrii sunt ce`i mai frumosihappy. Cateodata ma sperie persoanele cu ochi albastri... dinaia prea albastrii.:-s. Mie una, nu`mi plac deloc!big grin

| codry98 a răspuns:

Eu zic ca nu...mie imi plac cel mai mult ochii caprui inchis deoarece mi se par mai interesanti, mai misteriosi

| constantin_4075 a răspuns:

Eu am ochi albastri si toate fetela atrag la mine

Întrebări similare