Nu-s fanul niciuneia deci pot spune că-s imparțial când zic că nu, în niciun caz Rihanna nu e mai bună ca Shakira.
DA, are mult mai multe melodii frumoase si cred ca arata mai bine si adopta lookuri indraznete
Pai...mie imi plac amandoua ...imi plac cum cant, cum arata dar sa akeg dintre Rihanna si Shakira eu o aleg pe Rihanna deoarece are o voce superba, canta foarte tare mult mai bine ca Shakira
Si da cred ca Rihanna e mai tare ca Shakira
O zi buna!
Daca prin "mai tare" intelegi "mai talentata", atunci categoric Rihanna castiga.
O voce buna se cunoaste si, cu toate ca Shakira face spectacol la fiecare concert prin dansuri si stie sa mentina atmosfera, calitatile sale in ceea ce priveste muzica... scartaie.
Offf...eu nu cred asta,mie imi plac amandoua,pentru ca amandoua sunt frumoase, destepte, dragute...si canta super, dar ce ati place tie conteaza?!
Pentru oamenii de culoare Rihanna este mai buna, pentru noi Shakira...ca deh, noi suntem rasisti
Serios, o prefer pe Shakira, no offense!
La dans shakira e mai tare.
ca voce sunt amandoua placute
dar la versuri... cel mai mult imi place rihanna
Mai tare nu, amandoua sunt aproape la fel.Mie mi se pare ca Rihanna e mai cunoscuta si are melodii mai fainde decat Sakira.
Beyonce Nu sincer ambele sint cool La dans Shakira ruppe are si unele piese care nu ma pot opri din ascultat. Rihanna tot e super. Nustiu Vot pentru ambele
Dacă prin mai tare te referi la talent, ca voce, da, cu siguranţă e mai bună ca Shakira .
Mie imi place mai mult Rihanna din toate punctele de vedere.desi Shakira danseaza mult mai bine.dar na daca a luat lectii de dans de la 4 ani se vad rezulatele.
Nu cred că e cazul să le comparăm. Amândouă au loc sub soare. Şi sunt foarte talentate şi ambiţioase, din moment ce au reuşit să ajunda atât de sus.
Depinde.sunt doua stiluri ft diferite, nu poti zice ca una e mai buna sau una e mai rea.personal,imi place ft mult rihanna dar stilul shakirei nu, dar asta nu inseamna ca shakira are voce mai aiurea sau ca rihanna e mai talentata
Nu sigur nu este! stiti de ce? pentru ca sakira are stil, look, meloii mai tari, si videoclipuri misto nu ca rihannah ati vazut ce videoclip urat a pus la rud boy?!
LoveIsBlindness întreabă:
Asyul95 întreabă:
Georgian1992 întreabă: