Eu folosesc samponul Gliss de la Scwarzkoph si este foarte bun de cand am inceput sa ma spal cu el nu mai am matreata, iar parul imi ramane foarte moale http://popsop.ru/wp-content/uploads/gliss-kur_highres.jpg eu il am pe cel roz eu sunt foarte multumita de el.
Bună. . Elseve Roz e, într - adevăr, foarte bun. Eu folosesc în general Wash & Go pentru păr gras.
Eu ma spal cu syoss. am avut si elseve roz si nu pot sa spun ca e nemaipomenit.adica asta e parerea mea. poate la tine actioneaza altfel
Eu de cateva luni folosesc Head & Shoulders, insa ma dezamageste in continuare, nu are efectele pe care le credeam eu ca le va avea.
Eu ma spal cu head shoulders mentol si este foarte bun pentru toate tipurile de par incearcal si tu...
Cel mai bun e head&shoulders 2in1.iti garantez.eu nu am nici un strop de matreata.incearca si ai sa vezi
Hmm.
Dupa parrerea mea Da este bun.
Eu tot m-am folosit si pina acum ma folosesc de Elseve.
Dar nu la toti le merge.
Depinde de piele.
:*
Este bun elseve roz.am folosit si aveam un par neted,stralucitor,moale, mirosea foarte frumos si isi pastra mirosul, doar ca dp un timp se invata parul cu el si nu isi mai mentinea mult timp aceste calitati
Loredana96 întreabă: