| TraficantDeCocaCola a întrebat:

Voi cum credeti ca aratati mai bine cu sau fara fond de ten?

Răspuns Câştigător
| LoveYou_6409 a răspuns:

Depinde, eu in general nu prea ama cosuri, iar cand imi pare un cos folosesc un baron corectr. Nu folosesc fond de ten. Am fososit intr-o vreme dar nu mi s`a aparut cine stie ce. Deci, arat mai bine fara. Uite un sfat: mai bine nu folosi, pentru ca e la fondul de ten apar si mai multe cosuri si pete. Sper ca te-am ajutathappy Funda?batting eyelashes

21 răspunsuri:
| Aly28 a răspuns:

Cu fond de ten...iar daca este o marca buna chiar iti protejeaaza fata mai ales iarna, nu iti strica pieleahappycum se tot afirma.Nu se cunosc cazuri concrete despre cum ca chiar ar afecta fata.dar asa se zice din batrani.deci e alegerea ta.

| mona a răspuns:

Eu folosesc fond de ten numai 1-2ori pe an, asta nu inseamna ca am tenul perfect, sincer nu imi prea place sa l folosesc

| Hikari a răspuns:

Depinde de ten. Mie imi sta mai bine fara fond de ten. Sper ca ti-am fost de ajutor!^.^happy

| thevampirediariesfever a răspuns:

Depinde de produs. Daca alegi un fond de ten pudra,s-ar putea sa intareasca fata si sa se,,dezlipeasca'',dar daca optezi pentru unul lichid,poate fi mai eficient,pentru ca pielea il absoarbe mult mai usor.
Eu personal,nu folosesc fond de ten,ci doar un baton corector,dar iti recomand ca atunci cand apare vreun cos,,la orizont'',incearca sa nu il ingreunezi prea tare,ci doar,daca este FOARTE MARE,poti sa aplici un baton corector.
Ca sa iti raspund si la intrebare,desigur,fondul de ten innobileaza tenul,il face sa para curat si fin, dar cand nu te demachiezi si dormi cu machiajul, s-ar putea sa iti creeze probleme!

| Annie a răspuns:

Fara pentru ca nu am cosuri, cearcane si alte imperfectiuni.

| LuS[z] a răspuns:

Arat bine si cu fond de ten si fara el.Nu e mare diferenta happy

| mriuls a răspuns:

Depinde daca ai cosuri multe si impuritati pe fata este mai bine sa te dai cu fond de ten pentru ca le acopera dar daca ai un ten impecabil nu ai nevoie de fond de ten si arati mai bine asa.

| HurremSultan a răspuns:

Buna! eu zic fara iata de ce : Cand vei fii batrana vei avea pielea mai increstata...dar daca te faci mai rar, efectele nu vor fii asa grave'mai ales daca te si demachiezi seara cu demachiant
Uite un truc/sfat:Inaite de a te da cu fond te ten, da-te cu o crema nivea (sau oridecare); nu va intra in piele(fondul de ten)!
Succes!:*

| KikiRiki98 a răspuns:

Fara,pentru ca imi place sa fiu naturala:phbbbbt
Tu?

| Deniisze a răspuns:

Fara fond de ten.

| •.•°..::paffy::..•.•° a răspuns:

Fara pentru ca fondul de ten iti imbatraneste fata sad

| Ruxuletz a răspuns:

Eu in 17 ani, cat am in prezent, nu m-am dat niciodata cu fond de ten indiferent ca am cateva cosuri...asta e varsta lor, nu inteleg de ce sa le acopar cu ceva, cine ma place ma place asa cum sunt happy.

| happykill a răspuns:

Fara ( cel mai bine sa fi natural )

| xGloryaax a răspuns:

Mai bine fara fond de ten pentru ca, cand vei fi mai batrana ti se va zbarci pielea rau de tot nici machiaj nu-ti recomand

| xGloryaax a răspuns:

.hjhjhjhgj

| CattyA a răspuns:

Toti arata mai bine cu fond de ten, atata timp cat nu exagereaza si e aranjat uniform, conteaza cum ti-l aplici (sa dea un aspect natural) Dar daca ai si asa pielea curata, fara prea multe cosuri, mai bine nu-ti incarca tenul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu fond de ten, normal...nu pot sa spun ca sunt de speriat fara dar fondul de ten ofera luminozitate tenului, il face mai curat si sunt mai sigura pe mine cand stiu ca arat foarte bine.Nu-l folosesc mereu pentru ca am momente in care vreau sa ma vad naturala.Ca de la fondul de ten iti apar cosuri nu e foarte adevarat, asta depinde si de calitatea lui, daca iei unul de la 38...cred si eu.Sa sti ca cu cat e mai scump, cu atat e mai bun.winking

Răspuns utilizator avertizat
| martinandu a răspuns:

Da-mi o poza cu u si iti zichee hee

| Lenutza_7854 a răspuns:

Eu nu stiu unelor persoane le sta bine si fara machiaj iar alatelor mai bine cu achiaj,,,,, iar sfatul meu este ca de exemplu daca ai vreo sarbatotare e bine sa te machiezi dar daca stai acasa nu e de dorit ca sa iti fachi un machiaj ca nu e bine pnt piele...