| Helene a întrebat:

Voi cum iesiti din casa?
Machiate, >imbracate-ma refer la fete
In cazul in care azi ati fi mers pur si simplu la scoala/liceu?

Răspuns Câştigător
| yadora a răspuns:

Intotdeauna cat traiesti pe aceasta lume sa nu uiti ca esti femeie. In al doilea rand o fata/femeie care se respecta si isi respecta corpul stie sa fie cocheta in orice imprejurare si in orice moment al zilei, asa ca nu e necesar sa te boiesti si sa arati ca o matracuca iesita de la sapunari.ci trebuie sa-ti pui in valoare frumusetea ta naturala prin usoara fardare si coafare mai sic. In rest lasa-i pe restul sa-si rupa gatul dupa tine.

12 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

Cand ma duc la scoala.thinking hm. ca machiaj. fdt, creion khol( nu mereu) rimel si gloss.De imbracat: jeansi si tenisi sau adiasi sau cizme sau balerini(dupa caz/anotimp). si bluze.thinking tricouri. hanorac. cardigane, cu un maieu pe dedesubt. sau cu o camasa, cramasi, vestethinking

| Marii a răspuns:

Pai jeansi, bluze (ce gasesc prin dulap), conversi/ghete; iar de machiat, nu ma prea machiez - putin rimel si ceva pentru buze e de ajuns. happy

| coddy24 a răspuns:

Pot sa-ti zic cum iesim noi baietii din casa :-s daca te ajuta
PE USHA laughing tongue

| mary a răspuns:

Deci...eu la scoala am uniformacrying. dar mi-am facut-o cum am vrut eu(pantalonii cu talie acceptabila iar sacoul nu prea lung) deci pot spune ca uniforma imi sta bine. in privinta bluzelor(albastre sau albe)le caut mult si bine sa nu fie chiar atat de "academice" dar nici ca la disocteca. si le accesorizez cu cate o cravata, vesta etc. machiajul: nu prea excentric. rimel, gloss, fond de ten, si cateodata si fard de pleoape. chestia este ca la noi la liceu totul este cam aspru. avem un director adjunct al naibii de rau. dar in afara de scoala ma imbrac si ma machiez cu totul altfel.

| Allegria a răspuns:

Pai eu mai am cateva zile si implinesc 18 ani happy
sunt cls a 12
pai...am 1 80 laughingma imbrac cu haine normale, blugi si bluza(la scoalalaughing )de machiat...: fond de ten, contur rosu de buze, gloss, rimel, tus, dar mai le combin uneori si cu fard, depinde de cum sunt imbracata. oricum, ma machiez in cantitati mici happy

| elenahd a răspuns:

Parerea mea este ca voi fetele de liceu nu aveti nevoie de foarte mult machiaj deoarece aveti avantajele tineretii.Va trebuie putin rimel si putin glos si e suficient deoarece tenul vostru nu este ridat si imbatranit din "n" motive si mai ales la scoala nu trebuie machiaj. Iar la capitolul imbracaminte sfatul meu este sa abordezi tinutele decente, neprovocatoare deoarece mergi la scoala ca sa inveti si sa asimilezi cunostinte didactice necesare pentru cariera viitoare, nu ca sa inciti sau sa exciti pe domnii profesori sau pe colegii de sex masculin.

| M3ntosana a răspuns:

La mine e mai complicat ca inca sunt in clasa a 7 si la scoala in care invat eu ne trebuie uniforma:@ dar depinde daca e directoarea in sc cu blugi negrii iar daca nu e fetele vin cu blugii albastri cum vrem pot sa zic, iar de machiate nici nu mai zic, de ex fetele din cls de la mine vin machiate aproape zilnic(rimel si creion la greu, luciu de buze, gloss, tus...oh go on)dar cand stim ca avem ore cu profi care sunt mai exigenti ne ferim sa ne vada... dar infara scolii total diferit(sper sa te ajutewinking )

| rosepassion a răspuns:

Pai machiata dr nu strident ca daca ma machez strident arat ca l 80 de ai, dfapt toate care se machiaza strident arata mai batrane, eu pun accent mai mult pe ochii, adica ma dau cu rimel pic mai tare, m imbrac de obicei cu camasuta si curea care se pune km sun sanii si botine, am mai multe tipuri de camasute si de botine asa ca in fiecare zi mg cu altele, numai la sport nuh, ca acolo trebuie s g in trening si adidasi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai uneori ma mai machez cand merg la liceu, dar nu tot timpul.Cat despre imbracaminte ma imbrac in ceva lejer, in care sa ma simt bine:jeansi, tricou, adidasi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu din casa ies frumoasa dar nu ma pot machia

| snitel a răspuns:

Ies pe fereastră, machiată cu vânătăi, dezbrăcată-n piele...