Buna! La mine cremele sau serurile pentru. ochi nu au efect. Hidrateaza, dar nu te scapa de cearcane.
Dimineata, aplica pe fiecare pleoapa un pliculet dupa ce ai facut ceai verde sau ceai de musetel. Pliculetele de preferabil sa le aplici reci, dar eu cand nu am timp, le pun si caldute. Ceaiul verde face mult bine tenului, pielii in general, de asemenea si musetelul. Poti citi despre proprietatile ceaiului verde asupra pielii si utilizarea lui pentru cearcane.
Eu nu mi-as tortura ochii cu gheata Poti sa te inrosesti si iriti usor dupa, am mai patit-o eu cu gheata, dupa o sesiune grozava de plans
Rezultatul il vei vedea dupa prima aplicare a pliculetelor. Alternativ, poti folosi apa de trandafiri pentru ten si ochi. La Catena gasesti si costa vreo 13-15 lei sau de la Avon - 8-10 lei. Eu le am pe ambele si sunt ok, dar tot ceaiul verde ramane baza.
Ai grija de tine!
1. vezi daca n-ai nevoie de ochelari de vedere, ia-ti ochelari pentru calculator/telefon
2. consuma cel putin 3 litrii de apa
3. mananca sanatos si fa miscare
4. hidrateaza-ti zona, eu recomand bioderma sensibio rich
5. nu agresa zona prin frecare
6. culca-te la 10 si dormi cel putin 8 ore
7. daca ai probleme cu circulatia incearca sa le rezolvi
8. un tratament laser face minuni daca cearcanele sunt mostenite
9. uleiul de migdale dulci presat la rece
Tratamentele de genul cartofilor sau alte minuni merg pentru cearcanele care au aparut dupa o noapte nedormita dar tu de regula nu le ai mereu.