Le aleg ca-mi place modelul si eventual daca are o culoare care-mi place, s-ar potrivi la ce port si n-o mai am. Nu stiu cat ma tine, depinde si cat de mult o port.
Imi aleg gentile in functie de culoare, model si de scopul ei (daca ma duc cu ea la facultate trebuie sa fie mai incapatoare, daca ies in oras imi aleg o geanta mica gen poșetă). In general imi plac gentile negre din lac.
Prefer rucsacele din piele sau ghiozdanele clasice și încăpătoare, chiar dacă mă fac să arăt ca un copil de scoală. Sunt comode și potrivite pentru nevoile mele. De obicei le prefer negre pe toate, dar, recent, am primit un ghiozdan roz, foarte fain și încăpător în ciuda culorii care nu este tocmai preferata mea. Îmi place efectul pe care îl creează, peste tot mi se cere buletinul :]]. Am ghiozdane pe care le am de 5 ani și altele care m-au ținut câteva luni, contează și frecvența folosirii lor, e bine să le alternezi ca să te țină mai mult. Când ai doar o geantă, atunci e normal să țină mai puțin dacă este folosită zilnic. Desigur, contează și calitatea ei. Dacă e o firmă mai bună, da, ar trebui să țină ceva.
Seară frumoasă! ^^
Prefer un rucsac, nu am purtat niciodată geanta le vad inutile
Asta e rucsac-ul meu preferat
https://image.zootlab.cz/......16464.jpeg
Backpack (mult mai mult decat sac cu doua fire care se leaga la gura, mai putin decat rucsac de munte in care iti cari cortul, salteaua si alte cioace)
destul de mare sa merg la market si sa imi fac cumparaturi pentru 3-10 zile
destul de ccccccOOOL cat sa ma pot duce undeva si sa fiu ok adica sa par un tip ok, dar care pune accent pe functional! adica ceva mai mult decat un rucsac de piele (care e un fel de poseta pentru femei doar ca se tine in spate)
munteanmaria întreabă:
zuzanebuna întreabă:
MikidutzaEdy întreabă: