| Aceeasieu a întrebat:

Voi cum va faceti parul sa stea cret? Bucle din`alea mici.acasa ma refer, nu la salon

4 răspunsuri:
| Oannaa30 a răspuns:

Stiu o metoda care iti rezista super bine dar necesita timp.iti trebuie o placa de intins parul si ia cate o suvita subtire, o dai cu fixativ, o rasucesti pe deget astfel incat sa se formeze un inelus si pui placa pe el.astepti cateva secunde si ii dai drumul.La fel faci si cu restul parului.Iti rezista chiar ff mult desi va fi ca parul de papusa(adica teapan raulaughing dar iese foarte frumos. pupici

| RaMonaaaBaa a răspuns:

Eu ador parul cret, desi il am drept! de fiecare data cand ma spal pe cap, ma pieptan apoi ma usuc usor fara sa il ciufulesc prea tare. nu il usuc de tot. apoi dau cu fixativ pe el si las capul in jos si strang parul in pumn! nu stiu exact cum sa iti explic dar sper ca esti fata desteapta si ai inteles! nu te asigur ca iti iese! depinde de par! multe prietene de ale mele au incercat dar nu le-au iesit!

| TεaсhMεHoωToDomε a răspuns:

Punetil pe moate in codite cat mai mici si mai multe sau impletestel(in acest caz dormi cu el asa) in cazul moatelor trebuie sa astepti mai mult
cam asa big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am metoda mea... simplă şi totuşi... uimitoare.
După ce fac baie pe cap, îmi usuc puţin părul, iar apoi mi.l impletesc. Dimineaţa, după ce mă trezesc mi-l despletesc şi îmi stă minunat! love struck