Ma demachiez, chiar daca nu am fost machiata, apli crema peeling pe fata, iar dupa ce isi face efectul indepartez crema peeling cu un servetel, aplic o crema post-peeling timp de o luna, doua zile pe saptamana.
Pentru ca tenul tau sa aiba mereu un aspect proaspat, e nevoie sa-l"cureti"regulat de celulele moarte.particulele exfoliante actioneaza singureasa ca e suficient sa masezi usor! Cuvantul"peeling"provine din engleza si inseamna a coji, a curata.Indeparteaza stratul de celule moarte de pe suprafata pielii, permitandu-i acesteia sa se oxigeneze mai bine si sa scape de toxine. Exfoliant pe baza de caise(Fflormar, 14 lei);-se face saptamanal-pentru tenul obosit si tern-pentru toate tipurile de ten-Acest preparat pune circulatia sangelui in miscare si face pielea mai luminoasa. Obtii un preparat foarte eficient amestecand putin ulei de maslinecu zahar.Pentru scrub, foloseste zahar tos si nu pudra-Este cea mai profunda forma de peeling si se realizeaza exclusiv la saloanele cosmetice.Acizii din fructe au exfolianti puternici! Peelingul chimic duce la reinnoirea straturilor de piele.Acnee--pete si cicatricii lasate de acnee-depigmentarea-----Acizii din fructe sunt foarte eficienti in exfolierea pielii.Ananasul este un adevarat fruct miracol.Acizii din fructe suntmolecule a caror actiune chimica are scopul de a innoi pielea.Peelingul stimuleaza reinnoirea celulara a pielii, iar rezultatele sunt vizibile in scurt timp:-Pete inchise la culoare-Acnee-Ten obosit-Desi acnezii din fructe sunt bine toleranti la piele, trebuie sa fii atenta la ingriedentele pe care le folosesti.
Eu pentru peeling corporal aleg combinatie de zat de cafea cu tarate. Dupa parerea mea e foarte bun si sper sa te ajute si pe tine.