Nu e neaparat sa le iei p toate in aceeasi zi. uite de exemplu azi poti lua un creion de ochii, maine sau peste cateva zile un luciu, le poti lua din banii de buzunar
Chiar daca sunt minora imi iau mai multe decat produse pentru machiaj imi iau ce vreau eu am bani de la mama mea si am bani si de la mine chiar daca am 17 ani si mai am cateva luni pana fac 18 lucrez ca animatoare si ma mai duc la diverse reclame ori in filme sunt multe care le poti face nu neaparat animatoare/dansatoare orice doar daca vrei
pupix
Eu faceam teme si ajutam la teze si lucrari pe bani (tarif pe pagina la teme si pe compunere la teze). Mama imi dadea zilnic bani pentru un pachet de tigari, ca sa aleg: fumez sau mananc si eu faceam mai mult de atat Cand a aflat n-a avut ce sa comenteze si nici nu mi-a "taiat portia" (intr-a 12-a am venit cu 5 sau 6 in teza la engleza si i-am zis mamii ca e nebuna. Luasem, de fapt, "5 note- 4 teze plus a mea".
Machiatul este o pierdere de timp si bani inutila.Ganditi-va la cati bani puteti economisi daca nu va luati produse de machiaj, si sa nu mai vorbim de efectele negative ale machiajului asupra pielii...
Da. Unele fete asta fac... sau pur si simplu cer parintilor.
Insa... sunt unele gen EU, care nu folosesc decat creion si rimel.
N-am nevoie de prea multi bani sa le cumpar.
Eu mi le achizitionez pentru ca sunt la oriflame, si imi iese banii, plus parfum, sau ce produse vreau! inainte cand nu eram, ceream mamei, dar nu mi permiteam sa am cate am acum. dar incearca sa ti achizitionezi pe rand, sau din alokatie! sau incearca sa fi mai naturala, si mai simpla! vei fi tot o draguta
GuUumitza întreabă:
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: