| Emily990 a întrebat:

Voi,fetele,ce ritual de ingrijire aveti inainte de a pleca undeva? Fundaa!:*

12 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Nimic special. Ritualul de ingrijire pe care il am in fiecare zi.

| OnuOnulică a răspuns:

Imi schimb siosetele.

| Kasia a răspuns:

Depinde unde plec.
Ma spal, ma dau cu unt de corp/crema de corp, ma imbrac apoi ma machiez.
In functie de ocazie decid cat makeup sa aplic. Apoi imi pun in geanta tooot ce am nevoie. Dupa putin parfum si aia e.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spălare pe faţă, spălare pe dinţi şi pieptănare.

| BlackEyedGirl a răspuns:

Dus, spalat pe dinti, imi curat fata cu gel, ma dau cu fond de ten (doar daca imi mai apare vreun cos :-s ) sau doar pudra, ma machez, imi fac parul cu placa, dar daca il am deja drept doar il pieptan si gata happy

| Iunona a răspuns:

Fac dus.
Ma imbrac.
Ma pieptan.
Aplic pe fata crema BB.
Ma dau cu rimel si unt de buze. Cateodata aplic lyner.
Cam atat. Daca am chef imi fac un smokey eyes de zi sau aplic un fard deschis: roz, bej, pierdica...

| dianainsta01 a răspuns:

''ritual de ingrijire'' laughing pai imi curat fata cu un gel de curatare, ma spal pe dinti, ma indrept cu placa, aplic o crema jidratanta, ma dau cu corector, rimel si si creion si ies afara.

| deny2002 a răspuns:

Sa ne spalam... ce altceva?

| AntoniaAndreea a răspuns:

Pai, te speli... laughing Te piepteni, te prinzi frumos la par, iti ingrijezi unghiile cu,, sculele'' laughing. Te speli pe dinti... Apoi te asortezi cu hainele big grin

| rosalinda985 a răspuns:

Fac dus imi hidratez pielea cu anumite creme prefer cele de la gerovital. imi fac un machiaj natural dar nu folosesc fondul de ten si am o creme parfumata de givency care miroase super si mirosul tine cam jumatate de zi.

| Cherrylips a răspuns:

Prefer sa fac un dus rapid daca nu sunt presata de timp foarte tare. Ma dau cu lotiune sau unt de corp, aplic o baza de machiaj, fard de pleoape, un eyeliner, rimel, blush, ruj sau luciu de buze, ma imbrac cu ceva potrivit, parfum corespunzator si cam atathappy sper sa te ajuteeee:*

| TinyLittleStar a răspuns:

Dus + spalat pe dinti, curatat tenul, aplicat crema de corp + crema de fata (daca imi permite timpul, aplic si o masca pe fata), aranjat parul, machiat (in functie de ocazie - un machiaj mai elaborat, sau mai simplu), imbracat, parfumat si...sunt gata de plecare big grin