Buna!
Sincer nu, in primul rand pentu ca imi doresc alta cariera si in al 2-lea rand nu as vrea ca toata viata mea sa mananc numai frunze.
Foto model absolut nu deoarece scena în care bărbatul devorează un porc întreg, asezonat cu maioneze,
sosuri, murături şi cartofi prăjiţi, iar ea ciuguleşte două frunzuliţe
de pătrunjel, stropite cu puţină lămâie, după care se aruncă
disperată, pe stepper, să le dea jos, e de un clasic ultrabanal.
iar designer ...mda poate dar sper sa am o slujba care sa nu necesite lucratul cu modeline fitioase riscand sa ma transform intr-una
Mi-ar plăcea să fiu, pentru o zi- două. Dar în general nu, ar trebui să fiu mult prea slabă, iar eu având niște probleme de sănătate, ar trebui să trăiesc doar cu pastile.
Designer, ce să zic. Mi-ar plăcea să fie doar un hobby, prin care să câştig ceva bani. Dar să fac asta toată viaţa, cu siguranță nu.
Veţi*.
Nu mi-aş dori vreodată să devin model, mi se pare o meserie plictisitoare şi superficială, care promovează un singur tip de imagine şi se rezumă la a-l venera pe ăla.
Cât despre designer, nici asta nu m-aş face, nu mă atrage cât de puţin.
Bună.
Dacă aș da timpul înapoi m-aș orienta sprea o altă carieră.
Poate designer, ca să-ți răspund obiectiv la întrebare.
Crăciun fericit!
Pa, pa.
Veti*
Eu la 22 de ani pot sa zic ca sunt deja mare :p nu mi-ar placea sa am joburile acestea, insa sa pozezi in timpul liber e dragut, ai poze frumoase, mai faci un ban insa ca meserie pe termen lung nu cred ca se merita.
Nu, chiar deloc. Sa fi model e foarte greu. Adica alimentatia este foarte saraca, uneori deloc si in plus nici nu ma atrange. Designer ar fi ceva, dar trebuie sa fi destul de bun pentru a te afirma!
giulia999 întreabă:
Georgian1992 întreabă: