În prima zi îmi voi face niște bucle cu placa, apoi în timpul școlii după ce mă spăl pe cap a doua zi îl las desfăcut și-l prind doar la orele unde profesorii comentează. și celelalte zile îl țin ori în coc în vârful capului, ori în coadă de cal în vârful capului, coadă împletită pe o parte, coadă de pește succes
Mereu l-am lasat desprins inca din clasa a7-a.De ce? Pentru ca arat mai bengos asa
Parul trebuie prins nu conteaza cum. Mie mi-a facut scandal diriginta ca nu aveam parul prins.
Iti poti face parul oricum vrei tu, strans in coada, coc, impletit sau liber pe spate, nu existe vreo cerinta anume pentru asta, important e sa te simti tu bine si comoda.
Eu inca nu pot trimite mesaje, e ok ca mama ta ti-a spus ca trebuie sa fii formala sau cuviincioasa sa faci impresie, dar totusi cred ca ar fi suficient cu o singura coada la spate in spic, sa inveti tu sa faci nu ar fi rau dar este un pic mai greu, funda?
Pai in prima zi ne lasa mei lejere, adica daca mergem cu parul pe spate nu ne spune nimeni nimic sau daca ai, nu stiu, zic si eu, o impletitura mai sofisticata. insa pe parcursul anului scolar profesorii vor sa il avem prins
Poti sa vii cum vrei,cu bucle, cu parullegat, impletit, oricum, dar parul mare trebuie strans pentru ca sa nu ai probleme cu vederea mai tarziu.
Parul trebuie prins daca coboara de umeri si daca il ai scurt sa porti o coronita sau o funda, clamita!
Eu il mai tin si desfacut la scoala si am parul destul de lung, dar la orele de sport il prind entru ca este obligatoriu
Luminitza18 întreabă:
oana_5424 întreabă:
anonim_4396 întreabă: