Da.
Eu de exemplu port atunci cand am pantaloni/yegari din material subtire prin care se pot vedea acele "cute" de la slipurile normale.
Sall.Eu am acum 20 de ani si port tanga dar la 13-14 ani ma gandesc ca e putin cam devreme.Depinde cum ii place fiecarei fete. Daca intrebi chestia asta pentru ca vrei sa incerci si tu nu te opreste nimeni. fuNDA?
E aiurea. Imi luase odata bunica acum 2 ani si nu ii puteam suporta. Nu ma simteam deloc bine in ei. Pana la urma i i-am dat lu verisoarmea care, se pare, ca i-a placut foarte mult.
Pai depinde
Eu daca port colanti sau blugi stramti port tanga altfel se vede dunga...dar daca am blugi normali sau fusta port chiloti normali
P.S. Ai grija la material, te poate jena foarte tare. Eu zic sa porti si tanga si normali depinde de imbracaminte
Sper ca te-am ajutat!
En unu port tanga.ce-i drept nici nu am incercat dar cred ca ar fi suparatori si +Ca trebuie sa ai un corp perfect pentru a-i purta
parerea mea:*fundita?
Eu port tanga cu orce haina, mai putin in perioada cu probleme pe care le au fetelesti voi.Cat despre senzatia cand porti tanga, mie imi place sa ii port, imi da un confort mai bun