Da, dar eu nu-s așa țărancă. Atenția masculină e ieftină, prea ușoară de obținut ca să mă flateze. Stai liniștită că oricine te vede uită până la colțul străzii că exiști. O femeie care se simte frumoasă nu are nevoie de paradă :*
Noroc ca esti si modesta si nici nu ai nevoie de confirmare de la cei din jur.
Pai nici eu nu-s, n-ai citit mai sus ca stau la oras? Oricum, mersi ca mi-ai zis ca nu esti, altfel aveam dubii.
Nu e vorba de atentia altora, e faptul ca le inseninez ziua cu prezenta mea.
Haidi bre si marmota ce facea?
Daca nu mirosi sus a Versace si jos a Gucci n-ai facut nimic fata mea
''Asa le fac ziua mai frumoasa cetatenilor din oras.''
Fa-mi si mie ziua mai frumoasa traiti-ar familia ta, da-mi 5000 de euro
Nu doar. Eu ma adresez tuturor cetatenilor, prin tinuta si frumusetea mea.
Se zice bonuri de masa, daca te referi la alea care le primesti cand lucrezi.
Aaa...nu, problemă nu e la mine, ci la tine. Am vazut cat de urata ești si toată ziua mi s-a urâțit.
Cum sa iti explic ma accept asa cum sunt dar nu ma resemnez si continui sa evoluez, sa slăbesc si sa fac sport, daca ne plangem nu ajungem nici unde iar viata asta e scurta nu are rost sa gandesti negativ
Te impresionam pe tine cu masina asta https://www.autocar.co.uk/......-front.jpg faceam orgie misto pe timp de noapte in spate, poate se alatura dansa care venea cu tine sa facem in 3
Sa stii ca eu nu sunt mama ranitilor. Dar poate pentru un credit, as face o exceptie. Sa ma tii pe dupa umar si sa-ti faci selfie (dar cu mana mai sus de umar, ca sa nu ma atingi).
Fa-ti un selfie, de amintire.
Altfel nici copii, nici nepotii tai nu te vor crede ca arata-i asa candva...
Caracterul este mai important ca aspectul. Daca iesi sa fii admirata, inseamna ca nu ai un caracter frumos
N-are treaba cu caracterul.
O femeie frumoasa trebuie sa fie admirata. Oamenii sunt fericiti cand au ce admira.
Tu esti la avatar?
Ai fundul ala ingust si picioarele care se freaca intre ele, poate o sa ai si talie cand o sa mai cresti.
Daria întreabă: