Da, dar eu nu-s așa țărancă. Atenția masculină e ieftină, prea ușoară de obținut ca să mă flateze. Stai liniștită că oricine te vede uită până la colțul străzii că exiști. O femeie care se simte frumoasă nu are nevoie de paradă :*
Am muncit ca sa am silueta asta. Raportul fund/talie/bust este optim.
S-o crezi tu ca o sa iau in talie. Poate te-ai invatat tu cu umflatele, de nu mai apreciezi fetele fit.
Sa faci un tur al Romaniei, poate vi la mine in oras si imi faci ziua mai frumoasa... sau eu tie.
intr-adevar. O femeie frumoasa, 1peisaj placut(la vedere)
ps: Femeie. Nu copile
Mai ai pana ajungi!
Bravisimo 4the trusted. Keep it!
Mie mi-ar insenina ziua un bl0wjob, nu sa vad bunaciuni pe strada...
Multumesc pentru raspunsuri, desi majoritatea ati divagat. De parca voua nu va place cand sunteti admirati, ati criticat bunele practici ale cetatenilor TPU.
"Asa le fac ziua mai frumoasa cetatenilor din oras."
Esti sigura ca lor le place cum arati? Poate pentru ei nu esti frumoasa. Multi au alte standarde decat buze si tate uriase. Barbatii se uita ca sunt pofticiosi. Se uita gandindu-se la sex, nu pentru ca ar aprecia frumusetea ta.
Știai că oamenii se uită la tine pe stradă și dacă ai un muc pe față, și dacă ai un mers de rață și din multe alte motive ?
Stiu, mereu ma verific sa nu am ceva pe fata, ca mersul e ok.
Pentru mine e importanta și inteligenta ca să poți sa fii apreciata cu adevărat ca fata/femeie. Poate sa te admire oricine important e sa te admire acela pe care îl admiri și tu
Daria întreabă: