| Flavianadx a întrebat:

Voi sunteti multumite de cum aratati? Eu uneori ies cu prietena mea cea mai buna, doar ca sa ne admire lumea. Asa le fac ziua mai frumoasa cetatenilor din oras.
Nu am mereu indemana tinuta ultimului sezon ca e full dressingu, dar tot sunt glam.
Cred ca odata l-a pocnit pe unu nevasta-sa ca se uita dupa mine.

Răspuns Câştigător
| Dalmore a răspuns:

Da, dar eu nu-s așa țărancă. Atenția masculină e ieftină, prea ușoară de obținut ca să mă flateze. Stai liniștită că oricine te vede uită până la colțul străzii că exiști. O femeie care se simte frumoasă nu are nevoie de paradă :*

49 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Alice, tu esti?

Hai, fetelor, cu mai multa incredere in voi!

| Flavianadx explică (pentru Panamax):

Am muncit ca sa am silueta asta. Raportul fund/talie/bust este optim.
S-o crezi tu ca o sa iau in talie. Poate te-ai invatat tu cu umflatele, de nu mai apreciezi fetele fit.

| Celcestietot a răspuns:

Sa faci un tur al Romaniei, poate vi la mine in oras si imi faci ziua mai frumoasa... sau eu tiehee hee.

| Zabbyel a răspuns:

love struck intr-adevar. O femeie frumoasa, 1peisaj placut(la vedere) love struck love struck

ps: Femeie. Nu copilewinking
Mai ai pana ajungi!

Bravisimo 4the trusted. Keep it!love struck

| raicard a răspuns:

big grin De fiecare data cand crezi ca invingi, pare ca mai nascoceste ceva.Ohhlaughing

| raicard a răspuns (pentru Zabbyel):

Mai -mumoasa- adaug: mai hazlie(ziua)devil)

| Zabbyel a răspuns (pentru raicard):

Daca o,,, ei,,, cu;; etica;; ta, o sa mi te_n jure rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor asta mica rolling on the floor)

| frikk a răspuns (pentru Zabbyel):

Sa pic de pe lustra rolling on the floor))) Etica de mosneag rolling on the floor))

| raicard a răspuns (pentru frikk):

B'ne maiiiiiiiiii -
"MinunatiiiiiiiiiiiiiLorrrr" laughing

| Zabbyel a răspuns (pentru frikk):

rolling on the floorrolling on the floor moareeeeee mosu' (de oftica) rolling on the floorrolling on the floor

| troleibuz a răspuns:

Sper ca nu esti tu in poza.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Flavianadx):

Mie mi-ar insenina ziua un bl0wjob, nu sa vad bunaciuni pe strada...

| EcceHomo a răspuns (pentru Flavianadx):

" pe care", se zice: " ...alea pe care le primesti..."winking

| Flavianadx explică:

Multumesc pentru raspunsuri, desi majoritatea ati divagat. De parca voua nu va place cand sunteti admirati, ati criticat bunele practici ale cetatenilor TPU.

| Nonolita a răspuns:

"Asa le fac ziua mai frumoasa cetatenilor din oras."
Esti sigura ca lor le place cum arati? Poate pentru ei nu esti frumoasa. Multi au alte standarde decat buze si tate uriase. Barbatii se uita ca sunt pofticiosi. Se uita gandindu-se la sex, nu pentru ca ar aprecia frumusetea ta.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Știai că oamenii se uită la tine pe stradă și dacă ai un muc pe față, și dacă ai un mers de rață și din multe alte motive laughing?

| Flavianadx explică (pentru supadeceapa):

Stiu, mereu ma verific sa nu am ceva pe fata, ca mersul e ok.

| Emma30555 a răspuns:

Pentru mine e importanta și inteligenta ca să poți sa fii apreciata cu adevărat ca fata/femeie. Poate sa te admire oricine important e sa te admire acela pe care îl admiri și tu

| Sophieka a răspuns:

Foarte frumos din partea ta sa faci zilele mai frumoase cetatenilor masculi laughing!