Daca te dai cu epilatoru ti se face mana... "buboasa" ca sa zic asa. O sa te irizi tare.Si cu lama poate te dai si zice lumea ca dai spre emo. Cel mai bine ar fi sa uiti de epilare pe maini.
Se zice ca daca ai par pe maini esti norocoasa.Deci daca te epilezi pe mana ti se duce norocul
Nu ma epilez pe maini! Nu vreau sa devina obisnuinta epilatul mainilor. La fete e necesar!
Eu ma fac cu crema...creste repede( adica c-am intr-o saptamana) dar nu doare
si nu pot sa rezist cu par pe maini
Cu lama o sa-ti creasca parul des si negru, iar cu epilatorul iti faci bubite.asculta! sa nu te epilezi niciodata pe maini, ci pe picioare daca vrei
Am putin par pe maini, mai mult un puf blond, dar ma epilez pe maini de la 18 ani. Atunci mi-am dat seama ca daca sunt in o anumita lumina se vede rau. Ma epilez cu lama nu f des, cam o data la o saptamana sau doua. Sunt casatorita de 8 ani si sotul meu abia anul asta a aflat ca eu ma epilez pe maini, nu ca i-as fi ascuns lucrul asta, dar el credea ca eu nu am par pe maini deloc. Daca esti bruneta iti recomand benzile epilatoare si nu lama, daca esti blonda merge f bine si cu lama. Nu am observat sa se indeseasca sau sa-si schimbe culoarea in toti anii de cand ma epilez. daca te iriti repede e bine sa te dai cu o crema calmanta pe baza de aloe dupa epilat.
Poti sa incerci o data sa vezi cum e...in definitiv ce se poate intampla rau? doar sa creasca la loc
Sincer iti recomand sa nu te faci deloc.Stii te epilezi pe picioare ai vazut cum creste...asa o sa se intample si pe maini. Daca u iti doresti chestia asta atunci fa-o.Insa nu sunt de acord cu asa ceva.
Fa'te cu epilatorul.nu doare aşa de tare şi nu ţi se fac bubiţe cum au zis ceilalţi. Mie cel puţin nu mi s'au facut bubiţe. Şi mă ţine cam o lună
Sara2 întreabă:
DaciaRomania întreabă: