| zambetcald a întrebat:

Voi va prindeti parul la spate doar inaintea orei de sport, sau si la restul orelor de scoala?

8 răspunsuri:
| AnnePlatt a răspuns:

Depinde...eu am parul lung si uneori mi-e cald, atunci mi-l prind de la inceputul orelor, cand e mai frig mi-l las despletit in ore si il prind doar la sprt.

| TrottiForYouOfSurprise a răspuns:

Buna,sincer zis mi-l prind tot timpul.Dar nu ca ar tebui ci doar ca mie cald.Dar cel mai bine este sa-l ai prins la sport deoarece te poate deranja. Daca la scoala unde mergi tu nu trebuie sa-l ti in coada atunci lasati-l cum vrei tu!

| ChocolateAddict a răspuns:

Nu il prind.Dar de ce l-ai prinde la sport?

| Sonniiaa a răspuns:

Doar inainte de ora de sport! Cateodata il impletesc intr-o coditza intr-o parte, dar rar.

| FlorenceVi a răspuns:

Eu in general nu-mi tin parul prins, il am fndulat si sta mai frumos desprins! deci doar la ora de sport il prind intr-o coada in mijlocu' capului, ca sa nu transpir la ceafa laughing apoi il desprind si e totul okbig grin!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu mi-l prind deloc:X doar acasa sau cand vreau, mi-l prind de acasa si stau cu el prins toata ziua.risc si eu laughing)) pana imi fac observatzie profesorilaughing))... asa fac eu acum tu fa cum vrei:*

| ali98na a răspuns:

In perioada asta mi-l prind pentru ca este ff cald la mine in clasa.
in rest mi-l prind cand imi e uns si nu am avut chef sau timp sa ma spal pe cap

| Adina_9977 a răspuns:

La sport il prind numai cand imi zice profu` iar in restul zilelor il las desprins.