| Channa a întrebat:

Vopseaua aceea pentru par care se duce dupa cateva spalari afecteaza parul?si daca da, in ce masura?

4 răspunsuri:
| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Ciao. In general toate vopselurile afecteaza parul pentru ca sunt facute numai din chimicale.(ma cam indoiesc ca este ceva natural prin compozitia lor). Nuantaorul la care te referi tu nu afecteaza foarte tare parul pentru ca se spune ca nu contine amoniac (de aceea se duce culoarea foarte repede de pe par).Dar la fel iti spun, si acel nuantator are ceva chimicala prin el...dar de ce doresti sa te vopsesti? de ce nu iti lasi parul natural? ai sa vezi ca mai tarziu (cand vei avea 40-45 ) iti vei dori sa-l lasi asa numai ca nu prea mai poti datorita firelor albe. ciao!

| BiuL a răspuns:

M-am facut eu cu vopsea semipermanenta acum doua saptamani, uite aici : http://therhythmofheels.wordpress.com/2012/03/04/before-after-techno-red/ Vopseaua cu care m-am facut eu nu contine amoniac sau peroxid deci nu ar trebui sa afecteze parul. Al meu arata la fel ca inainte, e la fel de moale si fin, poate doar pare putin mai gros firul ceea ce e bine pentru ca am parul tare subtire.

| deea1919 a răspuns:

Adica vrei nsa spui nuantator...sincera sa fiu nu stiu...dar nu cred ca ti-l afecteaza atat de tare.

| gago a răspuns:

Buna pai.Nu afecteaza cu nimic.Inainte sa iti cumperi vopseaua, hotaraste-te asupra duratei de timp in care vrei ca parul tau sa aiba acea culoare. Vopselele temporare (denumite si sampoane colorante) se mentin timp de 3 pana la 8 spalari, vopselele semi-permanente dureaza in jur de 2 luni fara sa isi piarda prea mult din intensitate iar de vopseaua permanenta scapi de obicei doar prin taierea parului sau prin tratamente profesionale de decolorare.

funda?