Depinde ce culoare vrei sa-ti faci. Syoss am luat eu, si-ti zic sincer, sunt dezamagita. Garnier color sensation mi se pare bun.
Blonda vreau un blond deschis. garnier ce culoare ai luat?
Sunt bune dar nu extraordinar de bune, eu ti as recomanda cea de la l'oreal sau wellaton
Negru abanos, si este foarte fain. Nu iese fix culoarea aia spre maroniu cum e pe cutie, iese un negru frumos. Pai daca vrei blond si esti bruneta de exemplu. sigur trebuie sa te decolorezi.
As vrea un blond gen barbie. Ce decoorant si vopsea imi recomanzi? Am parul lung cam pana la spate 2 tuburi sunt suficiente?
Decolorant nu stiu sa-ti zic sincer... eu folosesc un tub jumate pentru par mediu adica putin peste umar. depinde " ce portiune de spate zici tu"..si eu de la garnier blond asa..imi place "ultra blond". cauta pe net nuanta
Am gasit cam ce as vrea eu Garnier suprem blond! Trebuie sa iau decolorant tot de la Garnier? Si ce numar?
Chiar nu stiu sa-ti zic despre decolorant! N-am folosit niciodata! Eu am fost saten inchis si m-am facut negru.
Eu folosesc syoss si imi place chiar daca la spalare iese foarte mult culoare este la fel de puternica, comparatic cu cea de la loncolor care iese decat la prima spalare si dupa 2 saptamani parul arata nevopsit de 1 an...