| adelina899 a întrebat:

Vopseaua fara amoniac nu arde deloc parul? Mi-e greu sa cred ca nu-l degradeaza/afecteaza cu nimic.

Răspuns Câştigător
| LovellyAngel a răspuns:

Foloseşte henna mai bine. Eu sunt roşcată, mă fac o dată pe lunăcu henna. Nu afecteazăcu nimic, şi mai e şi tratament pentru căderea părului.

| adelina899 explică (pentru LovellyAngel):

Pai henna este pentru parul negru din cate stiu eu daca vreau sa imi deschid culoarea big grin?

| LovellyAngel a răspuns (pentru adelina899):

Nu e adevărat. Am fost burentă şi acum sunt roşcată tongue

| LovellyAngel a răspuns (pentru LovellyAngel):

Brunetă*

Ce nuanta de rosu? Poate o sa folosesc si euthinking

Este şaten-roşcat. Mie îmi place ce a ieşit, este foarte naturală culoarea, şi mi-a şi întarit părul. Eu am avut părul brunet ( ca în fotografie ), ţie poate îţi va ieşi mai deschis dacă şi culoarea naturală e mai deschisă happy

Eu sunt saten deschis (vopsita). e vreo problema daca sunt vopsita? Exista mai multe tipuri de henna adica pentru negru pentru roscatlaughing sa nu ma prezesc bruneta ca nu.mi sta bine X_x

Nu, bruneta oricum nu îţi iese. Depinde de cât timp eşti vopsită, ar cam trebui sa fi trecut 2-3 luni... Eu nu am fost vopsită chimic niciodată, înafară de ce-am facut cu henna laughing.

Mersi pentru raspunsuri:* un an nou fericit

Mulțumesc pentru fundă :*. Un an nou fericit și ție, și baftă la vopsit happy!

18 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Folosește vopsea din plante, Henna.
Cele fără amoniac au un stabilizator de culoare care se fixează pe firul de păr, nu distruge rezistența.
Nu uita că după fiecare vopsire, indiferent că este cu amoniac sau nu, tăiatul vârfurilor și o mască fac parte integrantă din "vopsitul" părului.
Pa, pa.

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Vopseaua nu arde parul dar cea fara amoniac nu il afecteaza deloc.

| mona a răspuns:

Nu il arde dar nici bine nu-i face

| valentingb a răspuns:

E mai sanatoasa pentru intregul organism, cea cu amoniac nu e recomandata in timpul sarcinii, asa ca probabil ca este mult mai buna cea fara amoniac.

| laryssaxd1 a răspuns:

Pai cam toate vopselele afecteaza parul. Indiferent daca au sau nu amoniac. Bine cele cu amoniac mai putin il mai protejeaza.
Chiar daca scrie ca e fara amoniac..tot exista putin.

Răspuns utilizator avertizat
| danceisme a răspuns:

Buna!
Cea fara amoniac nu-l afecteaza cu nimic, de aceea e cea mai recomandata!

| Parkmin a răspuns:

Eu am folosit si nu prea mi-a dregradat parul...numa ca nu rezista prea mult pe par

| dodo1mik a răspuns:

laughing Vopselele permanente in general ard parul doar ca cea fara amoniac are gradul de afectare mai scazut

Întrebări similare