| ellasweetlollipop a întrebat:

Vopseaua textila este toxica/cancerigena/daunatoare? Daca da, atunci ce culori ar fi "sanatoase"? A, si am auzit ca unele haine sunt daunatoare cum ar fi de exemplu blugii. As vrea mai multe exemple.

Răspuns Câştigător
| Doctorfishadi a răspuns:

Asa-i,sunt daunatoare dar acum nu ne-om face nudisti.Blugii sunt daunatori in special ca vin mai strans pe corp, afectand si circulatia sangelui.Stiai ca inainte corsetele purtate de femei puteau sa produca boli grave din aceasta cauza? La culori, nu este prea mare vai.Dar daca vrei incearca la haine sa nu exagerezi cu cele care "tipa" pe corp! Mai bine mai lejere.Bafta si funda daca iti place raspunsul.

3 răspunsuri:
| ellasweetlollipop explică:

Nu trebuie sa fiti rautaciosi. Eu doar vreau sa am grija de sanatatea mea si nu am de gand sa ma imbolnavesc de la niste amarate de haine. Fiecare face ce vrea cu viata lui. Daca eu am ales sa am grija de mine, bine, tu chiar acum poti sa mergi sa te indopi cu E-uri si dupa sa te compari cu mine.

| UserAnonim98 a răspuns:

LOL... Tu ai de gand sa-ti traiesti viata intr-un balon? Pana acuma nu a murit nimeni ca a purtat blugi laughing Iar vopseaua, dc iti faci atatea griji? Daca ar fi cancerigena sau mai stiu eu cum nu ar mai fi introdusa pe piatawinking

| JohnnyBi a răspuns (pentru UserAnonim98):

De la roz faci sida, de la rosu sifilis, verde iti da cancer si albastru iti face ovarele cat dintii calului. ce tampenie de intrebare. omg, maine vine vreo cunoscatoare de haine (ca Iulia albu cica) si zice ca bumbacul are efect de steroid